Moj najljubši pernati `fant`…

…je tale navihani piščanček, ki je skočil iz jajca! Danes vam z veseljem predstavljam tri izdelke za izdelavo velikonočnih voščilnic ali pa scrapbook strani. 

Velika-noč

 Najprej sem pripravila `travo` s pomočjo kompleta šablone in štampiljke Vesele velikonočne praznike. Napis vesele praznike bo takšen kot je na sliki spodaj, jaz pa sem embosirala prvo (poskusno) verzijo. Nato sem na pikasti papir odtisnila razpokano jajce in ga s pomočjo večje šablone izrezala – s škarjicami pa sem nato ga dokončno razbila 🙂 – no, razrezala 🙂 . Za konec sem si prihranila `najljubšega pernatega fanta` in ga veselo odtisnila nad napis. In mu dodala še mašnico…no, mogoče pa je punca!

Komaj čakam, da vam pokažem, kaj vse `zmorejo`  ti kompleti! A ta teden imajo otroci počitnice in sem v glavnem mama 🙂 … v letih, če smem dodati 😉 . Včasih sem lahko ustvarjala pozno v noč, zdaj pa še pred TV-jem težko ostanem budna :-). 

Velikonočno veselje-šablone

Velikonočno veselje

 

 

 

7-novo

 Hvala za obisk in tudi vse prijazne komentarje včeraj. Želim vam lep zlato – bronasti 🙂 večer.

Tina

14 odzivov
 1. Jana
  Jana says:

  Iiiiiii….kak je luškan. In spet je z malo motivi nastala prekrasna voščilnica. Hvala Tina, ker nas razvajaš s svojimi objavami :)….To se tudi meni dogaja, da pri svojih skoooraj “rosnih” 41-tih komaj dočakam do Odmevov….joj se mi že zeha!!! Uživajte počitnice…mi jih bomo pa naslednji teden…Pozdravček iz Koroške, Jana

 2. Ninch
  Ninch says:

  joj, kok je crtkan pišče! sama sicer ne delam velikonočnih čestitk, ampak tale komplet je res top. Gre kr na moj seznam želja 🙂

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  To tvoje pišče je super prikupno 🙂 Zelo domiselno si oblikovala štampiljke in šablonice. To bo spet krasnih izdelkov! Se že veselim :-))

Komentiranje ni omogočeno.