šablone besede napisi

Čisto prva objava…

Tole je pa prav slovesen trenutek… Po mesecih dela in pričakovanj, lahko končno objavim veselo novico in v ustvarjalni svet pospremim svojega tretjega otroka  😀 (kar dvojčka pravzaprav!) – čisto svojo linijo štampiljk in šablon Najlepši par. Vem, da se hecno sliši, a trajalo je približno devet mesecev, komplicirala pa sem tudi v primerljivih količinah ;-).

Objavljanje na  blogu mi je v vsaj tolikšno veselje kot ustvarjanje. Veliko let so bile Kreativne iskrice podaljšek moje ustvarjalne mize. Tam sem spoznala toliko prijetnih punc in prejela toliko prijaznih, spodbudnih in (po potrebi tudi) tolažilnih besed, da lahko mirno rečem, da so ustvarjalke posebno prijazna in srčna skupina. Nisem še dognala ali s(m)o k ustvarjanju nagnjene bolj takšne sorte, ali ustvarjanje povzroča takšne spremembe… jaz v vsakem primeru ta hobi priporočam prav vsem, ki imate radi lepe stvari. To je pravzaprav vse, kar potrebujete. Štampiljke in šablone pa so seveda pri tem v pomoč   ;-).

Res si želim, da bi me večkrat prišli obiskati na blog. Tu bom z vami delila vse svoje papirnate ideje z opisi postopkov in tehnik, ustvarjalne nasvete in tudi kratke filmčke (a šele, ko me mine stres od snemanja prvih dveh  😳 ). Vsak začetek pa mora biti primerno vesel, zato bo otvoritveni teden tudi teden nagrad za vas! Obiščite Najlepši par Facebook stran in jo povšečkajte, 31. 10. bom izžrebala nekoga, ki bo prejel izdelek iz trgovine po svoji izbiri. 

 

 

 

6 odzivov
 1. hali
  hali says:

  Tina, vse lepo na tvoji novi poti.Komaj čakam, da bom lahko kaj zapravila in te seveda spremljala še naprej! SREČNO!

 2. Vladka
  Vladka says:

  Tina najprej hvala, da si nam dala moznost, da imamo sedaj na voljo tudi sablone s SLO napisi in pa krasno kombinacijo sablon in stampiljk. To sem si resnicno ze dolgo zelela. Vse dobro na tvoji novi poti. Naj Najlepsi par zivi dolgo, ustvarjalno in bogato.

 3. moi
  moi says:

  Tina, čestitke za trgovino in šablone napisov v slovenščini, ki so pionirke na našem trgu. Komaj čakam, da jih preizkusim.

Komentiranje ni omogočeno.