Lebdeča mavrica in nagrajenka izziva

Drage ustvarjalke,

z veseljem k vam danes pošiljam tole mavrico…pri nas se trenutno še skriva za dežjem in čaka na sonce, a v mislih (in na voščilnici 😉 ) je pripravljena 🙂 .

Prilagam tudi kratek video, saj je mavrica lebdeča in boste v videu to lepše videli…

Lebdeča mavrica vas že čaka na blogu 🌈 #najlepsipar #voscilnice #mavrica

A post shared by Najlepši Par (@najlepsipar) on

Sedaj pa kratka navodila za izdelavo:

 1. V osnovo in v veliki valoviti pravokotnik izrežemo enako odprtino in si pripravimo mavrico in oblake. Jaz sem jo izrezala iz sijajnega papirja in jo pobarvala z alkoholnimi inki.

2. S pomočjo oblakov mavrico pritrdimo na osnovo voščilnice. Jaz sem oblake zalepila tudi na notranjo stran – zaradi stabilnosti in lepšega izgleda.

3. Čez zalepimo okvir in ponovno dodamo oblake…jaz sem dodala tudi izrez iz mos gume za več dimenzije…

…toliko oblakov nikakor ni potrebno, a so mi bile plasti tako všeč, da se nisem mogla ustaviti 🙂 (in belih odrezkov papirja je v bližini vedno cel kup…).

Voščilo sem odtisnila na pravokotnik, ki mi je ostal pri rezanju odprtine in ga nato zalepila v notranjost.

Za konec pa še prijazna zahvala vsem, ki ste sodelovale v Ko me inspirira izzivu in bile interaktivne z nama 🙂 . Srečna izžrebanka darilnega bona pa je Glenna 🙂…čestitke in prosim javi se mi.

Bodite zelo lepo in hvala za obisk,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

6 odzivov
 1. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Evo, samo da sem odprla tvoj blog, se je že pokazalo sonce…prej pa dež v eno….Čestitke nagrajenki, tebi pa tudi….za tole prekrasno mavrico in energijo, ki si jo poslala iz tvojega konca.

 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Super energično voščilnico si naredila. Všeč mi je odprtina skozi katero kuka sporočilo. Čestitke nagrajenki in hvala tebi za sonček. Očitno gremo v lov na medveda z vrtcem, sedaj ko je sonček 🙂

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Draga Tina, kako lepo, da si nam s čudovito mavrico polepšala dan. Ponovno ena zračna, zelo lepa in hudo posebna. Vedno znaš poskrbeti, da je dan zaradi tebe lepši in toplejši:). Lep pozdravček tebi in seveda iskrene čestitke nagrajenki, Andreja

 4. Majda
  Majda says:

  Sonček si pričarala v moj domek s svojo barvito in žarečo voščilnico. Hvala 🙂
  Naj bo mavrično obarvan tudi tvoj že skoraj vikend, Majda

 5. Sapfina
  Sapfina says:

  S to mavrico me bos dobesedno resila, ker se motiva mavrice izogibam v sirokem loku. Ne vem … nikoli je ne znam prav pobarvati in lepo natancno lociti barve ne posamezne loke. Tvoja sablona pa omogoca prav to, kar je zame popolno! Pa tvoji prikazi rabe sablone … prelepi!

Komentiranje ni omogočeno.