Sanjaj velike sanje

Drage punce,

hvala vam za vse prijazne komentarje. Z veseljem sporočam, da gre komplet štampiljk in šablon Sanje k Nataliji Kramberger, izdelek po izbiri (Šivanje) pa k Poloni Jerele. Punci, prosim, javita se mi.

Danes z vami delim to ‘mogočno’ drevo, ki bo pomagalo uresničiti velike sanje 🙂 …ker je krošnja sestavljena iz src, bo verjetno še bolj pomagalo 😉 . Malce sem se namreč poigrala s klasičnim štikanjem pri deblu in cvetovih, hribček je nastal z nekaj linijami, krošnja pa iz sedmih štikanih src iz kompleta Šivanje.

Luknjice sem izrezala v bel papir in nato uporabila rezalno šablono kvadrata, da sem dobila nekoliko večji kvadrat okrašen s šivi. Ko sem končala s šivanjem, pa sem kvadrat s 3D blazinicami zalepila na valoviti kvadrat.

Sledi še predstavitveni video za komplet rezalnih šablon Šivanje:

Imejte krasen dan in hvala iz srca,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

8 odzivov
 1. Polona Jerele
  Polona Jerele says:

  Joj Tina, najlepša hvalaaaa. Sploh ne morem verjet, da je enkrat tudi meni ratalo. Zdaj pa hitro naročit še kakšno novo šablono:) Hvala, super si:)

  Odgovori
 2. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Čestitke dekletoma, tebi pa povem; če sem že mislila, da tega križčkanja ne rabim čisto takoj, sem se po tvoji predstavitvi premislila😀. Suuuuuper je😍. Pozdravček in objem Andreja

  Odgovori
 3. Helena
  Helena says:

  Čestitam obema – lepo ustvarjajta.
  Tole šivanje in križci so fantastični. Hitro iskat barvne prejice … 🙂 Nekje bi še morale biti.

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja