Okrasimo smrečico

…zaenkrat sicer le na voščilnici :-).

Izdelala sem jo tako, da sem na osnovo suho embosirala šablono valovitega pravokotnika, na izrezan pravokotnik iz natur papirja pa toplotno embosirala smrečico.

Rjavi pravokotnik z belo smrečico sem zalepila na osnovo in dodala angela, ki je prinesel okrasek. Spodaj pa sem zalepila trak belega papirja z voščilom. Oba…angela in trak z voščilom sem prilepila s 3D blazinicami in ju tako poudarila.

Za danes je to vse, s ponedeljkom pa vas lepo vabim, da se mi pridužite v že tradicionalni Mali šoli prazničnega ustvarjanja 😉 .

Želim vam čaroben vikend in vas toplo pozdravljam,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

3 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Glede na temperature zunaj bi bilo re smalo čudno da biokrasila pravo smrečico. Tale paprinata pa je tako nežna in z angelčkom z apiko na i TOP. Komaj čakam da pokažeš kaj boš ustvarjala :)! Lep vikend!

  Odgovori
 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Vse kar je bilo videno na predstavitvi nove kolekcije je tako simpatično, s toliko novimi baltazarskimi tehnikami, da komaj čakam, da gremo ponovno v šolo. Edina šola, ki se je še veselim:). Nekaj sem že “sprobala” kopirati, da mi ne bi ušlo z glave:)). Smrečice bomo zaenkrat krasili še tako kot si jo ti, tista velika ima še čas počakat. Lep pozdrav in nasvidenje v šoli, Andreja

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja