Mali paketek za drobne pozornosti

Moje drage ustvarjalke,

danes bo tu že malo dišalo po adventu 🙂 …jaz se vsako leto veselim izdelave paketkov in v tokratni objavi z vami delim en del letošnjega adventnega koledarja (ja, tu pri meni ni nič globokega…samo dobre stare sladkarije 🙂 ).

Da je koledar bolj pester, imam na njem običajno različne vrste paketkov…takšnih bo letos sedem…ostali so še v pripravi, a bodo v glavnem preproste vrečice ali zavitki. V videu z vami delim tudi svojo ugotovitev glede obojestranskega lepilnega traku in lepljenja paus papirja…ker je bil prvi posnetek meglen, sem ga ponovila…zdaj pa vidim, da sem na koncu vključila oba 🙂 …tako, da si boste to zdaj zagotovo zapomnili 😉 .

Hvala, ker ste prišli na obisk…in lepo vabljeni tudi v petek, ko bo z nami nova gostujoča učiteljica 🙂 .

Če se boste preizkusili v izdelavi takšnega malega ‘povštrčka’, ga/jih 🙂 seveda pokažite tukaj , saj tako sodelujete v žrebu za enega izmed treh darilnih bonov v vrednosti 25 €.

Tina

Rezalne šablone Najlepši par:

9 odzivov
 1. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Ja Tina, kaj pa je danes s teboj????…si pa zelo šparovna!!!!…šparaš pri lepilnem traku, pri čipki….ej, a nisi ti iz primorske?????:-))
  Kakšen kupljen adventni koledar?!?! …tole je špica ideja….hvala ti….(ampak čipka bo pa pri meni cela….:-))
  Video pa zelo razumljiv, tako da nič bat….vsaka ga je razumela….Hvala ti.

 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina takih vrečk iz pavza pa res še nisem delala, iz reciklirane iz knjige pa že :). Super namig za adventni koledar hvala.

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Najprej hvala za vse namige o lepilnem traku. Dobro je videti dvakrat. 😀 Ti pojšterčki pa so vrhunski. Bi znali priti v poštev ob naslednjem srečanju ustvarjalk, saj adventnega koledarja trenutno nimam komu delati. 😀

 4. Sapfina
  Sapfina says:

  Sladkarije in prazniki so sli vedno tako dobro skupaj. 🙂 Jaz bi takle koledar samo gledala in obcudovala in me sladkarije sploh ne bi ganile, ker bi to krasoto morala uniciti, da bi prisla do njih 😉

Komentiranje ni omogočeno.