Praznični venček neprecenljivi spomini

Dobrodošle v novem tednu! Šolsko gledano ga tokrat otvarja Vladka 🙂 , ki nas je seveda mogla razveseliti z enim izmed njenih čudovitih venčkov!

Čeprav je podoben venček izdelala že Tina, pa sem sem se sama tokrat še posebej koncentrirala na napis. Želela sem namreč na praznični voščilnici uporabiti čudovit napis “Spomini”. Kako sem ga vkomponirala, pa si poglejte v današnjem videu, v katerem sem namenoma pustila tudi nekaj svojih napak 😉 .

…pa še pogled v notranjost voščilnice…

Prisrčno vabljene k ogledu videa:

Kako je lep kajne 🙂 ??! Prav gotovo je navdušil tudi vas in lepo vaju vabiva k sodelovanju in ‘ustvarjanju’ domačih nalog 🙂 . Z veseljem pričakujeva vaše venčke ali pa uporabo neprazničnih voščil na praznični voščilnici.

Bodite zelo lepo in se vidimo v sredo!

Vladka in Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

7 odzivov
  1. *Keti*
    *Keti* says:

    Krasen venček. Lepo, da si menila tudi spodrsljaje, saj mislim, da so sestavni del vsakega ustvarjanja. Ti si lepo pokazala, da se da skoraj vse (tako ali drugače) rešiti in na koncu nastane krasna voščilnica.

  2. Maja (resa teloh)
    Maja (resa teloh) says:

    Voščilnica je res enkratna. Preprosta in lepa. Zelo. Napakice so mi všeč ker sama včasih prav težko delam in mi kaj ponagaja. Sedaj vidim kako se kaj popravi če je potrebno. Poučna voščilnica. Zelo zelo mi je všeč. Hvala in LP

Komentiranje ni omogočeno.