Mavrica z zvezdicami

Današnja voščilnica poleg mavrice prinaša tudi pogled na novo šablono 🙂

Na-nebu

Z otroškim veseljem sem na akvarelni papir pobarvala mavrico, počakala da se posuši, nato pa čez embosirala zvezdice. Barvala sem s tuši, lahko pa bi s katerimikoli barvami na vodni osnovi. Napis sem skombinirala s šablono Vse najboljše in štampiljko Naj vse tvoje sanje postanejo resničnost 🙂 .

Hvala za obisk in prijazne komentarje. Jutri pa bo moja `velikanska` nova kolekcija dveh izdelkov 🙂 razkrita in na voljo v trgovini.

Lep mavrični pozdrav 🙂

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Na nebu-štampiljke

Vse najboljše

Tri lepe misli

13 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Tina, mavrica in zvezdice – pravljično lepo.
  Všeč mi je, da si namesto pikice na “J” dala zvezdico.
  Občudujem tudi okvir – valoviti rob in črtice ob robu!
  Komaj čakam na jutrišnji dan!
  Pozdrav!

 2. Irna
  Irna says:

  krasna je tale res, me je kar dvignila, razpoloženje ti definitivno popravijo te mavrične barve, okvir ja ta je nekaj posebnega.. 🙂 ti si sonček

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Lepa mavrica, super okvirček in zeeeelo zanimivo sestavljena beseda:)) Sedaj pa samo še čakam, kaj nam novega predstaviš:)) Pozdravček, Andreja V.

 4. helena
  helena says:

  Čudovita zvezdna voščilnica. Po eni strani se veselim jutrišnjega dne, po drugi me je pa strah, ker so posledice znane – spet bo “treba imeti” :):)

 5. keltika
  keltika says:

  Sem pozna, ampak od srca želim tvojemu ‘malemu’ vse lepo, veliko dobrih prijateljev, vesele starše, zadovoljstvo in zdravje. Komaj čakam tvojih novosti, po razkritih skrivnostih sodeč, bo super! Mavrico si zelo lepo narisala in jo tako simpatično posula z zvezdicami, pa napis si skombinirala topsvetovno!

 6. Anemona
  Anemona says:

  Leeeepa, najlepša mavrična voščilnica in oba napisa sestavita Najlepši par 🙂 , ki doda piko na i.
  Nova šablona pa … komaj čakam, še nekaj kar je na listi “nujno” 🙂

 7. oldpunca
  oldpunca says:

  Te kar vidim, kako si uživala, ko si nanašala mavrične barve na papir. 😀 Poznam še eno takšno. Voščilnica je prekrasna. Topla in prijazna. Sedaj pa hitro spat, da bo čimprej jutri, da vidim, kaj si nam pripravila. 😀

 8. Vladka
  Vladka says:

  iiii, kako lepa nova šablona in ta mavrica je balzam na današnji deževni dan. Čudovito in tudi jaz sem že vsa nestrpna 🙂

Komentiranje ni omogočeno.