Ucinek puscanja + novost(i) :-)

Najprej najlepša hvala za lepe želje za Matijo 🙂 … ko sem mu pokazala je rekel: `Te tvoje izdelkar`ce so pa ful prijazne!` :-))) `Ja, prav zares!`, je rekla pa mama Tina 🙂 . Je pa tudi današnja voščilnica nastala med nedeljsko rehabilitacijo, kar je videti tudi po uporabljenih štampiljkah, ki so enake kot pri prejšnji voščilnici 🙂 – Divje vrtnice in Ozadja zanjo.

Vendar…. če so bile ponedeljkove vrtnice čisto popolne v svoji obliki in nežne v svoji belini, so današnje njihovo pravo nasprotje…

Izdelala sem jih tako, da sem jih z Distres blazinico odtisnila na akvarelni papir, potem pa sem jih hitro pošteno našpricala z vodo, da je barva zacela ‘puščati’. Da se je voda razporedila (vsaj malce) po mojih željah 🙂 , sem si pomagala z grelno pištolo in z njo usmerjala vodne kaplje.

vse-najboljse

Ko uporabljamo veliko vode, je dobro suh izdelek za nekaj ur postaviti pod kup knjig…čeprav včasih tudi to ne zadošča in se papir kljub vsemu še kar ‘zvija’ po svoje. A to je vsekakor sprejemljiva škoda, glede na lepe učinke, ki jih z vodo lahko dosežemo 🙂 .

vse-najboljse-2

Ko sem torej svoje vrtnice potegnila izpod knjig, sem jih pošpricala še s perlasto vodo in odtisnila napis. Po dolgem času, sem papir natrgala…na svojih začetkih sem to veliko počela, pa sem na to prav malce pozabila.  Pri takšnem ‘nepopolno’ pobarvanem motivu, pa se mi je zdel to super zaključek!

Preden sem vrtnice zalepila na osnovo, sem s štampiljko pikic še malce poudarila ozadje – za diskreten učinek jaz rada uporabim enako barvo blazinice kot je papir – tako dobimo vzorec, ki se zlije s podlago in ne ‘tekmuje’ z glavnim motivom.

Sedaj pa še pogled na eno izmed dveh novosti, ki jih imam za vas 🙂 … počasi odprem voščilnico… in na žepku, pripravljenem za darini bon, se sveti nova štampiljka iz novega malega kompleta 🙂 .

novo

Lepo vas vabim na obisk tudi jutri, ko bom malce priškrtnila vrata in pokazala drugo novost 😉 . Obe pa bosta nared in `razkriti` v petek 🙂 .

Bodite zelo lepo!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Ob rojstnem dnevu

Divje vrtnice-štampiljke Ozadja zanjo

 

 

 

14 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  aaaa, novosti novosti. Jaz že komaj komaj čakam :))) Všeč mi je tale tvoj razmazan videz vrtnic in novi napis je taka pika na i, je prava srčna nota.

 2. Helena
  Helena says:

  Jeeee, novosti so na obzorju 🙂 Super in štampiljka iz novega kompleta mi je krasna.
  Kakor tudi voščilnica. Tole s špricanjem mi je fantastično.
  Pa tudi raztrgan papirček lepo dopolnjuje celoten videz voščilnice.

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Oooo, novosti, supeeeer! 🙂 Krasna umetniška voščilnica je nastala. Sama si takega eksperimentiranja z vodo kar ne upam začeti, pri tebi pa so efekti vedno fenomenalni.

  Pozdravček, B.

 4. hali
  hali says:

  iiii se že veselim novosti, super in ravno pravi čas, saj se bliža moj čas he he he. Pesniško navdihnjena sem, kako ne bi bila ob tej prekrasni čestitki…mi je všeč, ker imam rada akavrelni papir in pošpricane štampiljke 🙂

 5. MOJCA
  MOJCA says:

  Spet nič v liniji, poštirkano, vse na svojem mestu…hallo….saj si čisto podivjala zadnje čase….take te pa res ne poznamo. Presenečaš punca,,,,v pozitivnem smislu. Meni osebno je ta stil bolj všeč, divje, razigrano, raztrgano,….Na novosti pa tudi jaz komaj čakam….čao

 6. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ooo super ta nov videz, zelo lepo in dobr zgleda. Pa ta nov napis:))- super je. Skrbi me le, ker sem tako v zaostanku še pri “starih”stvareh, da jih ne bo zmanjkalo. Sploh ne vem, kje naj začnem:((
  Pozdravček:), Andreja V.

 7. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Če bi jaz takole packala z vodo nebi ratala niti senca tvoje voščilnice… Res izpade noro dobro :)! Jaz praskam solde za staro kolekcijo, ti si nam pa že prirpavila novo – pohvalno punca, ni kaj :).

 8. Anemona
  Anemona says:

  Lepe so, lepe te vrtnice. Takle perlasto pelivajoč učinek je pa spet nekaj posebnega. Ja, voda + papir je tudi pri meni nekaj zvitega 🙂 , včasih so najbrž knjge prelahke 🙂
  Ja, napisi v slovenščini so super, voščilnico naredijo še malo bolj osebno. In spet komaj čakam … (moja denarnica pa precej manj 😉 )

 9. oldpunca
  oldpunca says:

  Kaj misliš, katera melodija mi odzvanja v glavi, ko gledam tole lepotičko? 😀 😀 😀 Sedaj imam pa že dovolj Distress blazinic, da lahko tole tudi sama poskusim, saj mi je noro všeč. Tako zelo sem občudovala voščilnico, da bi skoraj spregledala novičko. Jupiiiii! Spet bom zapravljala. 😀

 10. Sara
  Sara says:

  O super, novosti! Štampiljk v slovenskem jeziku ni nikoli preveč. 😉
  Že komaj čakam jutri, da razkriješ še ostalo.
  Tole s trganjem pa pirja je pa res dobra ideja, bo treba spet kaj uporabit. 🙂

 11. Renata
  Renata says:

  Redko se javljam, bolj opazujem. Se bom popravila. Tudi jaz šparam še za staro kolekcijo, se pa veselim že nove. Voščilnica je prekrasna.

Komentiranje ni omogočeno.