Mavrične čestitke

Današnja voščilnica je ena izmed tistih, ki so narejene tik-tak, pa so vseeno lepo polne. Uporabila sem dve plastični šabloni in se zopet poigrala z Distress blazinicami za mavrični učinek.

čestitke-in-hvala-4

Ugotovila sem, da je to najlažje storiti tako, da najprej na sredino besede nanesemo rumeno barvo in pri tem upoštevamo, da potrebujemo še oranžno in zeleno, zato jo moramo nanesti na cca. 3/5 besede 🙂 .

postopek1

Nato pa na levo stran besede nanesemo rdečo barvo in poskrbimo, da gremo tudi čez del rumene, da dobimo oranžno…

postopek2

…na desno stran pa modro barvo, ki nam s pomočjo rumene pričara tudi zeleno.

postopek3

Z rumeno Distress blazinico sem pobarvala še žarke in voščilnici dodala malo sijaja z bleščicami na traku pod voščilom (zalepila sem obojestranski lepilni trak in ga posula z bleščicami) in na lesenih zvezdah.

čestitke-in-hvala-5

Hvala za obisk, želim vam zelo lep vikend,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

soncni-žarki Hvala-Cestitke Zvezde

9 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Tale kar žari od veselja. Krasen mavrični napis in kako premeteno, da si uporabila samo 3 distress inke 🙂 . Ozadje pa samo še povdari napis. Tole je super uvod v sončen vikend 🙂 Lepo bodi.

 2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Mavrično voščilo, še dodatno obsijano s soncem je tisto pozitivno, ki danes potrebujemo in nas bo popeljalo v lep vikend. Hvala ti za dober obet in lep pozdrav, Andreja V.

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  O, super hvala za prikaz tega mavričnega barvanja – bo prišel zelo prav! In voščilnica je krasna. Pa … saj je vedno krasno vse, kar narediš! 😉

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Takole, pa mi je uspelo pregledati vse tvoje krasne objave, ki so nastale v času mojega lenarjenja. 🙂 Spet si natrosila kup čudovitih in uporabnih idej. Na vrh seznama želja pa bom gotovo zapisala medij za transfer napisov. 😀 Meni s šablonico “Hvala” ni uspelo dobiti tako lepe mavrice, kot tebi, zato bom še poskušala. 🙂 Hvala za natančna navodila.

 5. Helena
  Helena says:

  Tina, super si se poigrala s senčenjem. Mavrični napis mi je krasen. Tudi sicer je celotna čestitka prava sončna elektrarna 🙂

Komentiranje ni omogočeno.