Mavrične čestitke

Današnja voščilnica je ena izmed tistih, ki so narejene tik-tak, pa so vseeno lepo polne. Uporabila sem dve plastični šabloni in se zopet poigrala z Distress blazinicami za mavrični učinek.

čestitke-in-hvala-4

Ugotovila sem, da je to najlažje storiti tako, da najprej na sredino besede nanesemo rumeno barvo in pri tem upoštevamo, da potrebujemo še oranžno in zeleno, zato jo moramo nanesti na cca. 3/5 besede 🙂 .

postopek1

Nato pa na levo stran besede nanesemo rdečo barvo in poskrbimo, da gremo tudi čez del rumene, da dobimo oranžno…

postopek2

…na desno stran pa modro barvo, ki nam s pomočjo rumene pričara tudi zeleno.

postopek3

Z rumeno Distress blazinico sem pobarvala še žarke in voščilnici dodala malo sijaja z bleščicami na traku pod voščilom (zalepila sem obojestranski lepilni trak in ga posula z bleščicami) in na lesenih zvezdah.

čestitke-in-hvala-5

Hvala za obisk, želim vam zelo lep vikend,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

soncni-žarki Hvala-Cestitke Zvezde

Predhodna objava

Za prijatelje…

Naslednja objava

Srce za srečo

9 thoughts on “Mavrične čestitke

  1. Tale kar žari od veselja. Krasen mavrični napis in kako premeteno, da si uporabila samo 3 distress inke 🙂 . Ozadje pa samo še povdari napis. Tole je super uvod v sončen vikend 🙂 Lepo bodi.

  2. Mavrično voščilo, še dodatno obsijano s soncem je tisto pozitivno, ki danes potrebujemo in nas bo popeljalo v lep vikend. Hvala ti za dober obet in lep pozdrav, Andreja V.

  3. O, super hvala za prikaz tega mavričnega barvanja – bo prišel zelo prav! In voščilnica je krasna. Pa … saj je vedno krasno vse, kar narediš! 😉

  4. Takole, pa mi je uspelo pregledati vse tvoje krasne objave, ki so nastale v času mojega lenarjenja. 🙂 Spet si natrosila kup čudovitih in uporabnih idej. Na vrh seznama želja pa bom gotovo zapisala medij za transfer napisov. 😀 Meni s šablonico “Hvala” ni uspelo dobiti tako lepe mavrice, kot tebi, zato bom še poskušala. 🙂 Hvala za natančna navodila.

  5. Tina, super si se poigrala s senčenjem. Mavrični napis mi je krasen. Tudi sicer je celotna čestitka prava sončna elektrarna 🙂

Komentarji so onemogočeni.

USTVARJANJE V ŽIVO

Enkrat tedensko na FB strani Najlepši par ustvarjamo v živo.

VIDEO NASVETI

Na naši YouTube strani te čakajo videi s predstavitvami izdelkov in ustvarjalnimi nasveti.

SODELUJ!

Pokaži, kako uporabljaš izdelke Najlepši par in sodeluj v mesečnem žrebanju.
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve