Srce za srečo

…jaz se motivu srca ne morem upreti. Zame simbolizira veselje in radost do življenja…prav tako mi takšno vibracijo oddaja zelena barva. In tokrat sem združila oboje.

akvarelna-srca-4

Srce sem zamaskirala in čez s pomočjo plastične šablone najprej nanesla nekaj sivih pik, nato pa sem se poigrala še z akvarelnim barvanjem (uporabljala sem Distress blazinice).

akvarelna-srca-5

Tudi izrezano besedo sreča sem pobarvala v enakih odtenkih in čez nanesla Glossy Accents za sijaj.

Sreča prav res čaka nate in (RDEČA) pika!!! 🙂

Preden vas pozdravim….moram deliti z vami še novico. Zdaj sem dobila testne vzorce novih štampiljk in šablon!!!…in takoj zdaj se zakopljem v rezljanje, odtiskovanje, lepljenje,… in jutri že kaj pokažem :-))))

Tina

Za voščilnico pa sem uporabila naslednje izdelke:

razmetane-pike izdelek-akvarelna-srca Sreca-caka-nate-1 sreca

13 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Tina, resnično tvoji izdelki ponujajo neizmerne možnosti izdelave in posledično lepe izdelke. Ti pa nam tako lepo navržeš ideje:), hvala. Se pa veselim tvojih novih pridobitev in seveda groza:((, še prejšnih nimam vseh, kar jih je na seznamu želja:)) Lep pozdrav, Andreja V.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Kakšno krasno packanje in kako lepe barve si zmešala. Zelena je moja naljubša barva 🙂 Da sploh ne govorim o vznemirjenju ob novici, da nam kmalu pokažeš novosti. UŽIVAJ na veliko pri ustvarjanju z novitetami!

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Zanimivo, tudi meni je zelena najljubša barva :)) Srce je čudovito in tista rdeča pika je res pika na i! 😉 Spet bomo zapravljaliiiiii juhej! :)) Komaj čakam, da vidim, kaj lepega si znova pripravila!

 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Tvoje packanje je res vredno ogleda……juhuhu nove stvari imaš….Ojej, a si mogla povedat???? Ženskaaaaa, a veš kako DALEČ je jutri???? čao

 5. Helena
  Helena says:

  Tole igranje z barvami in vzorci ti gre super od rok. Ko se pridruži še srček in rdeča pikica, je voščilnica popolna.
  Saj sem vedela, da si moram dinarčke šparati za tvoje novosti 🙂 Komaj čakam, kaj si nam pripravila.

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Ijoj Tina, kako je pa tole lepo! Prav zaploskati moram od navdušenja. 😀 Tudi foto scena je svetovna! Res si neusahljiv vir izvirnih idej. <3 Pa še novosti so na vidiku! Juhuuuu….

Komentiranje ni omogočeno.