Medvedek za punčko

Drage moje,
hvala za želje po hitrem okrevanju…sem že `opravilno sposobna`!
Z vami pa delim voščilnico, ki je nastala že za serijo prejšnjih delavnic v Rayherju … in sicer tole voščilnico za rojstvo punčke.
medo

Tole je bližnji pogled na medvedka 🙂 …

medo2

In ob tem vam omenim dva čisto preprosta trika:

 • Ko želimo obrezati krog, to lahko naredimo s pomočjo drugih rezalnih šablon s šivi (kvadrati, pravokotniki) in tako dobimo s šivi okrašen tudi obrezani del.

krog

 • Odprti tag je lahko tudi super `zastavica z držalom` – samo malo ga je potrebno razsekljati 🙂 .

zastavica

Tako, ustvarjalni del objave je končan…a si ne morem kaj, da z vami ne bi delila še tega (zdi se mi nujno, da dobra odkritja krožijo naokrog 🙂 ). Naletela sem na tega super zdravnika, ki na YouTube deli kratke in učinkovite nasvete za `pomagaj si sam`. Mogoče bo še katera izmed vas našla kaj koristnega – jaz uspešno saniram slabo držo, bolečo ramo in križ :-))).

motivationaldoc

Želim vam super vikend!

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone:

9 veselje-ob-rojstvu izdelek-šivani-krogi Pravokotniki s šivi A6 Odprti tag

10 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Tina, spet si polna idej kako še drugače uporabiti šablone 😉
  Hvala za vse trike. Dobrodošlica je čudovita.

  Pa hvala za dr. 😀

 2. Vladka
  Vladka says:

  Hvala tudi z moje strani za vse prikazane trike. Koliko možnosti res odpirajo šablone 🙂 In tale voščilnica je nadvse kjut. Tudi doktorski nasveti te vrste so vedno še kako dobrodošli.

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ojla Tina, tvoje nasvete in trike sem že uspešno uporabila:) in res so super te tvoje delavnice, saj nam pokažeš stvari, ki včasih, čeprav preproste, človeku ne “kapnejo”. Še dobr, da te mamo:))) Hvala tudi, ker z nami deliš zdravstvene nasvete – vse prav pride:). Me veseli, da si že “opravilno sposobna” , uživaj v praznikih, ki prihajajo:))) Lep pozdrav, Andreja

 4. Helena
  Helena says:

  Tina, čudovita voščilnica za novorojenko. Ideja za uporabo taga je svetovna. Sama sploh ne bi pomislila, da lahko iz njega narediš zastavico 🙂 Fantastično.
  Hvala za posnetek – pogledam v prihodnjih dneh.

 5. hali
  hali says:

  Tina, čudovita je. in triki, jao res noro, kakšne neskončne možnosti nam ponujajo tvoje šablone. Hvala tudi za dr. nasvete, teh ni nikoli preveč 🙂

 6. Valerija
  Valerija says:

  Ne morem verjeti, kako praktičen človek si ti. Vedno za vsako stvar najdeš način, kako jo uporabiti še drugače. Super narejena zastavica in krasna voščilnica.

 7. Zvonka
  Zvonka says:

  Kako luštna voščilnica in hvala za vse nasvete, vedno nam postrežeš z novimi triki.
  Lep vikend.

 8. Damjana
  Damjana says:

  Tina, hvala za ponovno super idejo za izrez kroga in taga. Voščilnica je čudovita, medvedek pa tako simpatičen.

 9. oldpunca
  oldpunca says:

  Samo malo fantazije je potrebno, pa nastane krasen novi izrez. 😀 Hvala za idejo. Medvedek je pa super simpatičen. 🙂 Super, da si že opravilno sposobna. 🙂 Hvala za “doktorja”. Jaz sem si omislila maserja, pa naj se on ukvarja z mojimi mravljinci v rokah. 😀

Komentiranje ni omogočeno.