Tresočka s predalčki

Imam novo igračo 🙂 , ki sem jo že dolgo prav težko čakala – napravo Fuse. To je tale `svinčnik` na elektirko, ki spaja plastične mapice in omogoča izdelavo žepkov. Večina mojih žepkov bodo seveda tresočke 🙂 !

fuse

…in pri čisto prvi voščilnici, ki je nastala, sem od navdušena naredila tresočko z več oddelki in jih napolnila z luskicami in drobnim cvetjem.

mavricna-tresocka

Najprej sem `zavarila` tri zunanje stranice pravokotnika, potem pa sem v spodnji kot potisnila rdeče polnilo in `oddelek` z enim potegom zarla. Nato sem dodala vse oranžne delce in zopet zavarila….in tako sem se pomikala proti zgornjemu modremu kotu. Čisto na koncu sem zaprla še zgornjo stranico pravokotnika.

V en žepek pa sem namesto drobnih zadevic vložila trak z odtisnjenim voščilom.

mavricna-tresocka2

Žal nimam nobene fotografije vmesnih faz – sem v navdušenju tako hitela, da sem čisto pozabila.

Prav prisrčen pozdrav in lep začetek tega prazničnega tedna vam želim,

Tina

Uporabljeni izdelki:

Okrasimo s cvetjem-R Zate-S Pravokotniki s šivi A6 Ob-rojstnem-dnevu-novo

27 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  jojoooooj Tina, kakšno super igračo:) si nam predstavila. Mislim, da bo to sedaj hit poletja:)) in da ne govorim, vsestransko uporabna. Potem pa ti greš in nam predstaviš še tako čudovito in domiselno sestavljeno voščilnico – nooooroo, sem navdušena:) Sedaj pa se počutim kot otrok:) in verjamem, da je bilo tako tudi pri tebi. Še veselo ustvarjaj in nam še kaj lepega pokaži. Lep praznični teden ti želim, Andreja

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Sem pogledala še video in če ni prevelika želja, bom vesela, če ti bo 1x uspelo ob izdelavi kakšne tvoje “tresočke” to tudi snemati. Saj veš, ti to tako dobro narediš:) Hvaaaalaaa že naprej:))) Še 1x pozdravček, Andreja

 3. kefa
  kefa says:

  III…luštna.
  Fuse je že na moji birthday wish liosti. Jo dobim poleti.

  Se že veselim novih idej.

  • 8 ball hack coins
   8 ball hack coins says:

   Hej!På väg till Aruba inom en månad och tänkte fråga om du kan säga något om priserna på klockor och smycken där? I samma prisklass som i Sverige?Hoppas ni kryar på er snabbt, hälsningar: Suz, Jakobstad

 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Jej jej jej, a smo se res zmenile za isto igračo. Tudi jaz sem ji jo prejšnji teden privoščila….se še privajam, ker to varjenje ni tako ajmfoh. Me pa zanima, kakšno folijo si uporabila…jaz sem vzela kar debelejše U-srajčke, pa mogoče le ni taprava izbira!!! Bo potrebno probat še s folijo. Je pa za izdelavo tresočke najbolj fantastična stvar na tem svetu. Tole s predalčki pa vrhunsko.

 5. Klara
  Klara says:

  Wow…čestitka je enkratna. Za tole zadevico, ki je tako uporabna pa prvič slišim…bom kaj pogooglala. Mislim pa, da bo kmalu tudi na mojem nakupovalnen seznamu. Lepe in sproščujoče praznike tudi tebi in tvojim. : )

 6. *Keti*
  *Keti* says:

  Uff…zdaj pa imam. Doslej sem lahko enostavno živela brez te igračke, zdaj pa verjetno ne bom spala 😉 Super si spet tole naštudirala in skombinirala. Se že veselim novih pogruntavščin.

 7. Helena
  Helena says:

  Uh, kakšna zanimiva naprava in uporabna za ustvarjanje. Super predalčke si naredila in jih napolnila z barvitimi dodtaki. Fantastična voščilnica.

 8. Valerija
  Valerija says:

  To je pa res ena prav posebna in čudovita voščilnica. Všeč so mi polnila v različnih barvah v enem predalčku pa kar listek z voščilom. Enkratno!

 9. Damjana
  Damjana says:

  Hudooo, kako dobra ideja Tina. Še eno orodje, ki ga bomo verjetno zopet vse morale imeti 🙂 Super ideje imaš.

 10. Zvonka
  Zvonka says:

  No, za tale fuse pa priznam, da slišim prvič. Ampak voščilnico si pa tako krasno naredila z vsemi temi predalčki…vauu. Lp

 11. oldpunca
  oldpunca says:

  O, nova igrača. 😀 Voščilnica je pa svetovna. Enkrat pridem gledat, kaj ješ za zajtrk, da dobiš tako odpiljeno svetovne ideje. 😀

 12. Vladka
  Vladka says:

  To napravico sem že večkrat videla, pa nisem vedela točno kaj vse bi z njo počela. Ampak očitno imaš ti odlične predstave in tole je naravnost super.

 13. Maja
  Maja says:

  Tina, ko sem že mislila, da imam vse, kar potrebujem za ustvarjanje, mi privlečeš tole igračko! 😉

  Naredila si krasno voščilnico, obožujem mavrico … in že vem, kako bi se dalo tole igračko uporabiti tudi drugače … tudi za albume s fotografijami.

  Lep dan ti želim!

 14. Keltika
  Keltika says:

  Iii, v tvojih rokah je vse videti nepogrešljivo za nas :)) KO znaš pa tako super izpeljati svoje neverjetne ideje. Res si navdih!

 15. Polona Skaza
  Polona Skaza says:

  Čudovita tresočka, in tudi jaz komaj čakam kakšnega tvojega videa ker te je v živo tako redko za videt. Te je res tako fajn videt in poslušat <3 <3 <3

 16. Natali
  Natali says:

  ooo spet nekaj kar jaz ne poznam. Ta spajkalnik pa res izgleda uporaben.
  Tvoja voščilnica tudi tokrat noro huda ♥

 17. http://www./
  http://www./ says:

  Åh, nå vet jeg hva jeg skal ha til frokost i morgen! Det er jo så godt.Fint at faren din har innsett det da, lurer på hva pappa mener og tror jeg:pÅh, nå vet jeg hva jeg skal ha til frokost i morgen! Det er jo så godt.Fint at faren din har innsett det da, lurer på hva pappa mener og tror jeg:p

 18. http://www.dovianeworleans.org/
  http://www.dovianeworleans.org/ says:

  I have an Om Tattoo too. Got it 10 years back. I want to remove it and get a nice new one but my wife has refused to let me do it. Most of the tattoos were the standard favourites. I got a few other tattoos. But I was concentrating on getting photographs of people and the buzz at the place than the tattoos. These images were actually shot for Tehelka. But the magazine rejected my photographs. I think that's because I didn't click enough tattoos. I guess that's what people would like to see. Lesson learnt.

 19. good to go phone number
  good to go phone number says:

  One other issue is when you are in a circumstance where you would nothave a cosigner then you may actually want totry to wear out all of your federal funding options.You can find many grants and other scholarships and grants that will offer you funds that can help with education expenses.Thanks a lot for the post.

Komentiranje ni omogočeno.