Najlepši par in vi

Vedno, ko vidim kakšen vaš izdelek na katerem ste uporabili štampiljke ali šablone Najlepši par mi zaigra srce, ker pa vem, da jih zagotovo tudi veliko spregledam, sem se odločila, da bom z marcem vsak mesec na blogu pripravila eno objavo, kjer boste lahko prilepili linke na vse vaše  izdelke, na katerih ste uporabili Najlepši par. Jaz (in seveda drugi obiskovalci bloga) bom tako lahko videla, v zahvalo pa bom vsak mesec žrebala in podarila en par darilnih bonov (torej dva, če napišem bolj preprosto:-) ) v vrednosti 10 €.

Ti&NP-600x600

Da pa na enem mestu `zberem` še vse izdelke, ki ste jih že naredili (ali pa jih še boste do konca tega meseca) je na dnu te objave prostor, kjer lahko prilepite povezave na vse `pretekle` objavljene izdelke, kjer ste uporabili štampiljke ali šablone Najlepši par in prvega marca bom izžrebala  dva darilna bona v vrednosti 10 €.

Ker je `orodje` za prijavo takšno, da sprejema samo spletne naslove, žal ne morete direktno pripeti vaših fotografij. Zato tistim, ki morda nimate bloga (imate pa fotografije voščilnic) svetujem, da fotografije naložite v enega izmed mnogih spletnih albumov (Picasa, FlickrMoj album…) in nato url naslov prilepite tukaj. 

Želim vam želim tudi vesel valentinov večer!

7 odzivov
 1. Danica
  Danica says:

  Ojej Tina, to se boš pa nagledala izelkov:) Hvala za tako lepom priložnost, da se lahko še enkrat predstavimo in z malo sreče dobimo še nagrado:)
  Lp Danica

 2. Sapfina
  Sapfina says:

  Draga Tina, znova nekaj tako lepega s tvoje strani. Hvala za vse priložnosti, ki nam jih podarjaš. Sem prepričana, da bo tule nastala prava gneča izdelkov! 😉

  Pozdravček, B.

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Občutek imam, da bom kmalu šarila po tvoji trgovinici 🙂 Tale ideja z zbiranjem izdelkov narejenih z Najlepšim parom je enkratna 🙂 Cel kup idej bo na enem mestu. Super!

 4. *Keti*
  *Keti* says:

  Joj, kako lepo od tebe, da nam daš možnost, da pokažemo svoje izdelke. In povrhu vsega še možnost za nagradico. Jaz imam (zaenkrat) samo en tvoj komplet rezalnih šablon. Tudi tvoje ideje za uporabo tvojih izdelkov so super. Hvala ti za inspiracijo.

 5. Vladka
  Vladka says:

  Z veseljem sem pridala se svoje izdelke in res se mi zdi super ideja, da bodo zbrani na enem mestu.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] kako lepo je videti vaše izdelke tako na kupu v galeriji! Hvala za vse povezave, ki ste jih prilepili in se že veselim […]

Komentiranje ni omogočeno.