Ena moška

Danes imam za vas eno moško voščilnico. Že dolgo na voščilnicah nisem uporabila plastičnih šablon, zdaj pa sem si v Rayherju kupila dve super pasti in danes v ozadju voščilnice lahko vidite pikice, ki sem jih naredila z eno izmed njih – Dekorativno pasto. Učinek je gladek, rahlo izbočen in zelo eleganten. 

za-vas3

Voščilnico sem dokončala  s šablonami in štampiljkami Prijaznost na poti. Iz rjavega papirja sem izrezala napisa zate in Vas ter pripravila napis za Vas, ki sem ga dopolnila s štampiljkami. V kompletu je napis `ob TVOJEM rojstnem dnevu`, kjer pa sem besedo TVOJEM nadomestila z VAŠEM. To sem naredila tako:

– z blazinico sem štampiljko `ob TVOJEM rojstnem dnevu` namazala in odtisnila tako, da sem izpustila besedo TVOJEM

– na prazno mesto pa sem sem odtisnila besedo VAŠEM (sestavljeno iz štampiljke za Vas + em). 

Okvirček z napisom sem želela z vrvico okrasiti na obeh straneh, zato sem dvakrat uporabila malo ovalno šablonico, da sem dobila dve odprtinici, ki sem ju nato še poudarila s štampiljko.

za-vas4 Pa še pogled od blizu na pikice narejene s strukturno pasto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za danes je to vse, hvala za obisk in prijazen pozdrav vsem! 

 Uporabljene štampiljke in šablone Najlepši par:

Prozorne štampiljke Prijaznost na poti Rezalne šablone Prijaznost na poti

10 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Poznam to pasto . Z njo je krasno delat, samo premalokrat se spomnim nanjo in se ponavadi posuši. Pri meni je aktualna samo pozimi, da ustvarim z njo navidezen sneg. Si pa dala dobro idejo. To s pikicami mi je pa všeč. čao

 2. Danica
  Danica says:

  Poznam to pasto je res super, z njo se prav lepo dela . To da nisi uporabila srajčke sem razumela. A za pikice si imela kakšno šablono?
  Drugače mi je pa voščilnica zelo všeč hvala zi idejo.
  lp Danica

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  V moji deželi krompirjevih štampiljk pa strukturne paste še nismo jemali 🙂 Zgleda pa fenomenalno! Pravzaprav je vse na tej tvoji lepotički fenomenalno.

 4. Vladka
  Vladka says:

  Sem mislila, da si embosirala ozadje najprej. Odlicno pride tole s pasto in doda posebno noto cestitki. In ta dodatek zelene in vrvice je pikica na i.

 5. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  Strukturna pasta in plastične šablone so zdaj pravi hit na ustvarjalnih blogih v tujini. Verjamem, da se bo ta trend preselil tudi k nam, zato je prav super, da si tole pokazala. Jaz sem že ena od tistih, ki ima to tehniko zaenkrat še na “to do” seznamu 🙂 Super si sestavila vse skupaj, tudi barvna kombinacija je krasna.
  Pozdravček, Maja

Komentiranje ni omogočeno.