Narobe obrnjena slika :-)

Na YouTube sem videla to čudovito idejo – narobe obrnjeno platno!!!! – in morala sem jo takoj preizkusiti… tako je nastala ta slika za drago prijateljico 🙂 .

MIXED-MEDIA-2

Najprej sem vse pobarvala (akrilni tuši in Faber Castell Gelatos), potem pa sem s strukturno pasto dodala metulje. Ko je bila pasta suha, sem jih dodatno pobarvala z oranžno in odtisnila staro pisavo.

MIXED-MEDIA

V malo stekleničko sem natresla bleščice, potem pa sem v grlo stisnila belo lepilo. Ko se je posušilo, je nastal prozoren `film`, ki preprečuje, da bi se bleščice raztresle. `Srečo` sem sestavila iz kartonastih črk iz zgodovinske zaloge 🙂 .

Hvala za obisk, pošiljam vam srečno-poletni pozdrav,

Tina

Uporabljena šablona Najlepši par:

metulji-in-zvezde

13 odzivov
 1. Petra L.K.
  Petra L.K. says:

  Draga Tina, a ti sploh česa ne znaš naredit? :O resnično, čudovita slika, prav ali narobe obrnjena, res je čudovita no. Samo gledam lahko!

 2. Danica
  Danica says:

  Super dobra ideja je tole. Tina tvoji metuljčki so vsestransko uporabni.
  Pri meni doma veselo letajo kar prosto po steni brez platna :))
  Hvala za povezavo.

  Želim ti en lep sončen dan

  Danica

 3. *Keti*
  *Keti* says:

  Pa je res kul ideja. Hvala za link 😉 A ni super najti kaj iz prastare zaloge. Jaz sem vedno znova presenečena, kaj vse najdem, ko kaj “pospravljam” 😉

 4. Vladka
  Vladka says:

  Wow, svetovno. Res izpade čisto drugače, kot če bi uporabila pravo stran platna. Packanje res obvladaš.

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Ne morem se dovolj načuditi tvojim prekrasnim idejam. 😀 Tale slika je svetovna.Popolnoma sem navdušena. Všeč mi je tudi, kako zanimivo si dodala napis. Res, prva liga! 😀

 6. Helena
  Helena says:

  Vauu, noro, noro dobro! Le kdo bi si mislil, da je zadnji del tako zanimiv.
  Fantastična slika in super packanje.

 7. Sapfina
  Sapfina says:

  Uau, pa to je cela umetnina! Krasna je! Super ideja, kako zapreti bleščice! In barve, barve me res čisto prevzamejo, tako so mi všeč!

 8. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Prava umetnina je nastala, da o ideji ne zgubljam besed – svetovno :)!!!!!!!!!!!!! tole bo zagotovo 1x ob priliki prišlo na vrsto da poizkusim.

 9. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Draga Tina, ponovno potrjuješ da si pravi Baltazar, ideje in “packanje” ti gredo resnično super od rok:)) Vse je tako na pravem mestu, da bolj ne bi moglo biti. Občudujem te:)) Lep pozdravček, Andreja v.

Komentiranje ni omogočeno.