Nekaj novega :-)

Zopet sem tu jaz 🙂 .

Najlepši par bo zrasel za nekaj novih izdelkov!!! in danes imam za vas prvo voščilnico, ki sem jo naredila z novo šablono – `ta plastično` 😉 .

Zdelo se mi je, da bi bilo lepo imeti na voljo veliko voščilo, ki je lahko osrednji motiv na voščilnici…

hvala-čestitke4

…pa je nastala plastična šablona z dvema besedama, ki ju jaz najraje uporabljam 🙂 . Na voščilnici sem se malo poigrala z zlato strukturno pasto, saj sem jo čez besedo natapkala, čez metulje pa klasično namazala z lopatko. Tako sem dobila dva različna zlata učinka in malce razgibanosti.

hvala-čestitke3

Zdaj pa malo za hec…v komentar napišite, katera je po vašem mnenju druga beseda na šabloni. Za namig naj vam povem, da je to moja absolutno najljubša beseda 😉 . In čisto zares bom nato v sredo, ko z Vladko začenjava novi Ko me inspirira izziv, izžrebala nekoga, ki mu bom šablono podarila. Pravilni odgovor pa nikakor ni pogoj za sodelovanje 😉 !

Prav prisrčen pozdrav!

Tina

21 odzivov
 1. Tamara
  Tamara says:

  Krasna voščilnica je nastala. Mogoče beseda HVALA? Jaz obožujem velike napise kot osrednji motiv na voščilnicah. Pozdravček Tamara!

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Tudi jaz sem najprej pomislila na veliko besedo “HVALA” . Mislim, da sem enkrat že komentirala, da lahko narediš VELIKE BESEDE (saj veš, da z leti in z EMŠO-jem vid slabi, peša…)Pa še nekaj bom napisala: HVALA BOGU, DA BO SPET KAJ NOVEGA!!!!!! A ne bi mogla kar naenkrat povedat, kaj vse bo???? Bog ne daj, počasih, vsak teden, …..a veš, da smo same babe, ki smo firbčne 100 na uro (pa denarnice srbijo), ti nas pa takole…počasih…..brrrrrr, kaj me to jezi!!!! :)):)) lepo bodi in …saj veš….hitro povej. čao

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Pri tebi je HVALA taka beseda, ki paše v komplet :). Super ideja s tapkanjem preko šablone in metuljčki na polno mero paste.

 4. keltika
  keltika says:

  U, to pa je res velik napis! Dobra ideja za tako šablonco, se mi dopade. Za drugo besedo pa ne vem…morda res ‘hvala’ ali pa ‘iskrene’. Zdaj me pa firbec matra :)) Luštno zlato voščilnico si naredila.

 5. Valerija
  Valerija says:

  Tudi jaz sem najprej pomislila na besedo HVALA, če pa je beseda del tega sklopa… čestitke, bi lahko bilo ISKRENE. Se strinjam z Mojco, da ni lepo, da nas tako mučiš, ko pa smo vse tako radovedne 🙂

 6. tina z.
  tina z. says:

  najprej sem pomislila na besedo iskrene, potem pa res še na hvala – obe besedi sta med temeljnimi vrednotami, tako da katera koli je v kompletu, je čisto prava …

  tale zlata v različnih niansah pa je res super efekt! in tako dobro pašejo metuljčki zraven!

 7. Sapfina
  Sapfina says:

  Sama sem pri strukturni pasti čisti nevednež in se držim rezalnih šablonic ter štampiljk kot pijanec plota. Hkrati pa naravnost občudujem, kaj vse se s strukturno pasto in šablonicami lahko ustvari. Kot ponavadi, mi je znova blaaaazno všeč, kar vidim! 😉 Kar zadeva tvojo drugo najljubšo besedo, pa je gotovo ta, ki so jo povedale že punce zgoraj – HVALA in upam, da jo slišiš zelooo velikokrat, ker si jo zaslužiš – napisano ZELOOO NA VELIKO! 😉 Novosti pri Najlepšem paru – juhej! Smo vedno za! 🙂

 8. Urška
  Urška says:

  Joj,Tina,pa saj še vseh prejšnjih nisem sprobala 🙂 Tole je čisto prehitro zame hehe 🙂 Je pa res,da tudi že na nove komaj čakam
  .Pa naj še sam poskusim srečo…lahko bi bila beseda HVALA ali pa beseda NAJLEPŠE.Pustimo se presenetiti.
  Lep dan ti želim še naprej
  Urška

 9. Alenka
  Alenka says:

  Zdravo, skrbno sledim delavnicam saj sem na tem področju šele začetnica in mi dajeta veliko znanja.Menim, da je ta beseda HVALA,Morda bi h kompletu sodila še beseda ISKRENE.
  S plastičnimi šablonami še nisem poskusila ustvarjati in se veselim čimprejšnjega bloga.Voščilnica mi je zelo cart,
  Čestitke najboljšem paru za kreativnost.
  LP Alenka

 10. vanja
  vanja says:

  Jst mislim, da je druga beseda “iskrene”, čeprav bi bila lahko komot “prisrčne” 😉

 11. Natali
  Natali says:

  tudi jaz sem takoj pomislila, da je tvoja najljubša beseda HVALA.pravzaprav sploh ne dvomim,da je to to.
  Komaj čakam že tvoje novitete, zato nikar ne zavlačuj 😉

 12. oldpunca
  oldpunca says:

  Se mi zdi, da bo kar HVALA tista tadruga šablonica. 🙂 Moram povedati, da tvoje plastične šablonice postajajo moj najljubši ustvarjalni pripomoček. 😀 Z milijon pa še nekaj različnimi mediji se jih da uporabiti. 😀 Komaj čakam, da jih postaviš na poličko.

 13. Andreja Majhen
  Andreja Majhen says:

  Jutro,, menim, da bo druga beseda HVALA. In HVALA tebi Tina, ker nas kar naprej izzivaš z novostmi, tako lepo počasi, z vsemi nasveti, da je nemogoče zapustiti ustvarjalni kotiček!

 14. Maja
  Maja says:

  Že komaj čakam na novosti, saj vedno pripraviš kaj zanimivega. Tudi jaz sem prepričana, da je druga beseda HVALA.

 15. Katarinčica
  Katarinčica says:

  Se že veselim vseh novosti in tvojih ustvarjalnih idej. Res hvala za vse nasvete, ki jih deliš z nami. Drugače pa tudi jaz mislim, da je druga beseda na šabloni hvala.
  Lep dan želim
  Katarina

 16. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Tina, a ne veš, da je mučenje prepovedano! Ti nas pa takole spravljaš na rob obupa, ko komaj čakamo, kaj bo spet novega prišlo iz tvojih zlatih rok. No, glede druge besede pa mislim, da je zelo težko, ker glede na to, kako krasna oseba si, bi prišle v poštev vse, ki izražajo zahvalo, pohvalo, iskrenost in srčnost. Zato bom sedaj samo čakala, s čim nas boš presenetila. Pa le pohiti!!!! Lep pozdravček, Andreja V.

 17. hali
  hali says:

  zELO uporabna šablona, čestitke pridejo rpav ob vseh dogodkih 🙂 In zlata barva da poseben , svečan čar. Mmhmhm druga beseda? Po moje tudi hvala, ker je ravn otako uporabna in prekrasna kot čestitke. Komaj čakam novosti…

 18. Zvonka
  Zvonka says:

  Tudi sama mislim, da je to HVALA, čeprav bi bila lahko tudi iskrene ali najlepše…vseeno se mi zdi da je prva. Tole s str. pasto je pa super in tudi ti si super, ker ustvarjaš za nas, da me lahko ustvarjamo. Hvala ti.

Komentiranje ni omogočeno.