Galerija meseca junija

Že je odbrzelo mimo nas pet mesecev in zakorakali smo v junij, ki nam bo prinesel poletje!

Velikanski hvala  za vaših krasnih 119 izdelkov v galeriji meseca maja Vedno znova sem počaščena, da pri svojem ustvarjanju uporabljate tudi moje izdelke 🙂 .

Sedaj pa seveda vesela naloga…razglasitev izžrebank meseca maja 🙂 . To sta  Barbara in Urška ! Punci čestitam 🙂 , prosim javita se mi po e-pošti, da vama `izročim` bon.

galerija-a galerija-b

galerija

Za konec vas še enkrat prijazno vabim k sodelovanju v junijski galeriji 🙂 , kjer lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom ali z Rayherjevimi (in malo mojimi 😉 ) šablonami ter v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. julija bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 € za nakup izdelkov Najlepši par.

Želim vam čudovit mesec in vesel skok v poletje.

Tina

 Loading InLinkz ...

8 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Barbari in Urški iskrene čestitke za osvojeni nagradi:)) Sedaj pa ponovno pridno ustvarjajmo in se postavimo v vrsto:)) Lep pozdrav tebi Tina in vsem blogarkam, ki pridno uporabljajo tvoje izdelke:))) Andreja V.

 2. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako sem vesela! Jupiiii! Hvalaaaa! Tina, zlata si! 🙂 Čestitke seveda tudi Urški! V galerijah se nabira toliko raznolikih izdelkov in navdihujočih inspiracij, za kar je več kot zaslužen tvoj Najlepši par. 😉

 3. Urška
  Urška says:

  Jeejjjj,kako sem vesela,da se je tudi meni nasmehnila sreča 🙂 Tina, najlepša hvala!!! Z Najlepšim parom je res veselje in užitek ustvarjati. Saphina,tudi tebi čestitke.
  LP,Urška

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] odpiram odpiram julijsko galerijo vaših  izdelkov in se vam najlepše zahvaljujem za vseh  138 prelepih izdelkov iz junijske galerije. Hvala iz […]

Komentiranje ni omogočeno.