Nove šablone Rayher :-) in nagrajenka izziva

Jaz sem malce bolj počasne sorte in tole objavljam, ko v galeriji že lahko občudujem kako ve uporabljate nove Rayherjeve šablone 🙂 . A bolje pozno kot nikoli je rek, ki meni velikokrat pride prav 🙂 .

A preden se zapodim k ustvarjalnemu delu, se vam najlepše zahvalim za vaših krasnih 35 prispevkov na izzivu. Res lepo ste tako lepo in domiselno ustvarjale s skico, da je pravo veselje pogledati izdelke vse na kupu. Sreča pri žrebu pa je tokrat `oplazila` Jasmino-Jasminin cvet :-)… Jasmina, čestitam 🙂 in prosim javi mi svoj naslov.

Izziv_44

Tokratna Rayherjeva izdaja je bolj romantično-poročne sorte in prva voščilnica, ki sem jo naredila, je tale preprosta zlato-bela poročna voščilnica.

cvetlična-bordura

S cvetlično borduro sem najprej okrasila spodnji rob bele osnove za voščilnico, nato pa sem borduro izrezala še iz zlatega papirja in jo prilepila čez. Pri tem sem jo nekoliko zamaknila, da sem dobila tudi senco.

za-vedno

Dodala sem voščilo v srcu (pri tem sem obdržala vse izrezane dele, da je srce lepo polno) in pa nekaj zlatih cvetk, ki sem jih izrezala iz ostankov zlate bordure.

cvetlična-bordura-prikaz

Hvala za obisk, pošiljam vam topel pozdrav,

Tina

Za voščilnico sem uporabila ti rezalni šabloni:

13 za-vedno

Tukaj pa so še vse ostale Rayher novosti…v trgovini jih imam sicer le za vzorec, saj še čakam glavno pošiljko… konec tedna pa bodo najverjetneje že tu.

14 13 12 11 10 7 6 4 3 1 2 8 9 5 15

15 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Čestitke Jasmini, tebi Tina pa hvala za vse tvoje novosti (spet bodo problemi:) in pa seveda komaj čakam, da nam jih predstaviš v živo. Lep pozdrav, Andreja V.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Lepo si uporabila tole robno šablono in zelo so mi všeč novosti in še bolj mi je všeč, da me že čakajo doma, saj si nisem mogla pomagati in sem si kar nekaj od njih privoščila 🙂 Samo čas še potrebujem, da jih uporabim. Tako je fino kombinirati staro in novo in odkrivati nove možnosti. Prav slednje si ti na tej voščilnici odlično opravila. In da seveda ne pozabim, čestitke Jasmini.

 3. Helena
  Helena says:

  Čestitam Jasmini!
  Tebi, Tina pa za novo kolekcijo šablon, oblikovanih za Rayher.
  Strinjam se z Andrejo, ki piše, da bo imela probleme 🙂
  Krasen čipkast rob in lepa srčna voščilnica.

 4. Vanci ustvarja
  Vanci ustvarja says:

  Moj paket je danes prispel in ze nastajaja nekaj ? obljubim, da pokazem v galeriji ?❤️

 5. moi
  moi says:

  Ah, Tina, krasna je. In te nove reči, saj ne vem kje naj začnem. Da bi imela vse, je tako jasno 😉

  Pa čestitke Jasmini za nagrado 😉

 6. Jasminincvet
  Jasminincvet says:

  Juhuuuhuuuu. Jaz sem nagrajenka in to prvič! Čudovita novica, ki mi je prav goyovo polepšala dan.
  Nove šablone so pa čudovite, kar kličejo po poroki. Bi se še kar enkrat poročila samo za to, da bi si lahko sama izdelala vabila in zahvala in še in še. …

 7. MOJCA
  MOJCA says:

  Čestitke Jasmini…..ooooo nove šablone…navdušena (kot vedno), samo tale torbica v trgovini mi je malo sumljiva glede cene…109,95????? je to prava cena…..Kolekcija je več kot čudovita, z voščilnico si pa spet dokazala, da si GLAVNA. faca na Balkanu. čao

 8. IrenaM
  IrenaM says:

  Uaaaaauuuuu, z nosom sem prilepljena na ekran in gledam to romantiko …. Tina, kako krasni izdelki so nastali izpod tvojih rok, čestitke za tako krasne šablone in tudi ta voščilnica je čudovita… nežna belina in bogata zlata barva. Uf, spet se bom prepričevala, da ne potrebujem novih šablon (najbrž to prepričanje ne bo vzdržalo prav dolgo 😛 )

  Čestitke Jasmini za srečo pri žrebu 🙂

 9. oldpunca
  oldpunca says:

  Čestitke Jasmini za srečo pri žrebu. 🙂 Tebi, draga Tina, pa čestitke za tole krasno novo serijo šablonic. Že sanjam o njih. 😀 Čudovito poročno voščilnico si nam pokazala.

Komentiranje ni omogočeno.