Novosti so v trgovini + dobitnici bonbončkov

Hvala za prijaznost in vse pohvale v tem tednu…prišel je dan, ko sem vse postavila v spletno trgovino in kot vedno sem, in večno bom hvaležna, če boste med vsemi pripomočki, ki so na voljo izbrali kaj mojega 😉 .

Srečna zvezda je tokrat posvetila na Danico, ki prejme Zvezdice in Danes je tvoj dan in pa Valentino Velikonja, ki prejme komplet štampiljk in šablon Sladko sadje

Z vami delim še Valovite kvadrate s šivi, ki sem jih skupaj s cvetjem iz kompleta Cvetoči božič uporabila za izdelavo nepraznične voščilnice.

In tu je še zadnji predstavitveni video:

Bodite zelo lepo in uživajte v zmagovalnem vikendu – španga je opravila svoje delo!!!! No, nekaj malega 😉 so prispevali tudi naši košarkaši in selektor Kokoškov (moja mama je rekla, da ne more biti drugače, če ima selektor besedo KOŠ v priimku in samo še mala zamenjava zadnje črke pa bi se pisal KO-KOŠ-KOŠ 🙂 😉 😉 !!! Torej na veliko nedeljskih košev in pozitivno-množično-slovensko-navijaško norost!!!

14 odzivov
 1. Valentina Velikonja
  Valentina Velikonja says:

  Oooooo hvaaaala, presrečna 🙂 današnji dan je pa res nekaj posebnega, tako lepo presenečenje o nagradi in nostalgija na prejšnje leto,ko sem se zvečer odpravila v porodnišnico in kmalu po polnoči imela v rokah moj mali zakladek <3 hvaaala

 2. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Čestitke srečnima dobitnicama. Čudovito je prav vse kar si prikazala, zdaj si grem pa še v miru pogledat dva tvoja videa. Super ste, da navijate za naše košarkaše, tudi mi, cela družina, še jaz sem čisto notri padla in sem danes brez glasu.

 3. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Čestitam obema….srečnice…ja itak…tud jaz bom drug teden, ko pride tvoj material po pošti:-))….Ah, o naših fantih ne bi dodala nič, ker je bilo itak vse povedano….zakon so!!!….izvirajo pa….iz kje??…najboljši!!!….da slišim!!!!….iz Dolenjske ….jasno.

 4. Zvezdana Rot
  Zvezdana Rot says:

  Čestitke nagrajenkama in VESELO ustvarjanje z novimi izdelki ??? voščilnica in video sta super !!! Valovite kvadrate sem tudi jaz pogrešala. Super !!! Lep vikend vsem ????

 5. Danica
  Danica says:

  Juhuuuuu, zvezdica je posvetila name 🙂 prinesla mi je lep četrtkov dan in danes še šablonco.
  Vesela do neba in nazaj 😀 Čestitam Valentini za Sladko sadje.
  Hvala hvala Tina! Z veseljem bom ustvarjala z njim takoj, ko pridem z letovanja <3.
  Tudi tile kvadrati so zakon, zelo uporabna šablona!

 6. Jasmina
  Jasmina says:

  Čestitam srečnima dobitnicama cukerčkov. Tina, Super novosti. Upam, da si že spakirala moje naročilo ?

 7. Helena
  Helena says:

  Vesele čestitke obema dobitnicama. Verjamem, da bosta s pripomočki naredile same mojstrovine.
  Tudi ta voščilnica ima svoj čar in mi je prekrasna.

 8. oldpunca
  oldpunca says:

  Čestitke srečnima izžrebankama. 😀 Voščilnica je prekrasna.
  Tako, sedaj grem pa v trgovino, da si ohladim živčke pred finalom košarke. 😀

 9. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Čestitke izžrebankama. Res super kolekcijo imaš, bo treba res oropati kakšno banko, da ne bom samo slin cedila ob vseh šablonicah 😛

Komentiranje ni omogočeno.