Zlati dan :-)

Saj ne more biti drugače, kot da v zlatem duhu pritaknem svoj lonček k vsesplošnemu navdušenju nad uspehom naših košarkašev 🙂 .

Namesto tvoj, bi sicer moralo pisati ‘njihov in naš dan’ 🙂 …tako zelo lepo je bilo doživeti ta uspeh!

Je pa na voščilnic poleg veliko ‘zlata’ tudi nekaj uporabno košarkaškega…’flajštr’ za mobilizacijo 😉 . V borbah za žogo so zviti členki na prstih stalnica in tokrat sem ga iz predala prvič privlekla z veseljem 🙂 in mislim, da ga bom še kdaj – ima super tekstilno strukturo, lepo nazobčan rob in ekstra močno lepilo. Najprej sem ga zalepila na podlago, ki se ne lepi in ga poštempljala z vejo iz seta Sladko sadje. Štampiljko sem tapkala po treh barvah Distress oxidov, nato pa čez povlekla z mokrim čopičem, da sem dobila malce akvarelni izgled.

Počakala sem, da se je vse lepo posušilo, nato pa sem trak zalepila na zlati kvadrat in voščilnico zaključila z voščilom in malim srcem.

Hvala našim košarkašem, ki so nas tako lepo povezali v tem ekstremnem navdušenju nad njihovim uspehom…uspeh je njihov (čeprav se fajn sliši tudi, ko se zahvalijo nam, šestemu igralcu 😉 ), a videti takšno množico ljudi, ki je tako srčno in navdušeno vesela za dosežek, ki je dejansko dosežek nekoga drugega…to mi je tako lepo. Kakšen psiholog bi verjetno znal razložiti, zakaj je to tako preprosto doseči pri športu…sicer pa ni tako pogosto… pa bi dejansko lahko bilo… V vsakdanjih situacijah bi se morali večkrat spomniti, da si takrat, ko si vesel od sreči nekoga drugega, čisto enako vesel in srečen tudi sam…

Hvala za obisk (in za prisluh ‘filozofski razpravi’ 😉 )

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

9 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Ja, Tina, prav imaš, večkrat bi morali tako stopiti skupaj, pa bi marsikaj dosegli (ne samo v športu). Zanimive pripomočke uporabljaš in kmalu bomo hodile še v lekarno po ustvarjalni material 😉 Sama sem začela (po nasvetu Jennifer) uporabljati micropore trak za pričvrstitev šablon in se super obnese 😉
  Krasne ideje imaš in čudovite izdelke. Medvedki se že barvajo 😀

 2. Helena
  Helena says:

  Tina, ta pa je res za naše zlate fante. Koliko veselja so nam pripravili in kako se je množilo med vse nas. Nepozabno.
  Uh, dobra finta s tem trakom 🙂 Voščilnica pa seveda krasna.

 3. hali
  hali says:

  U kakšen učinek..zdaj bo poleg gaze med mojim ustv. materialom tudi trak. Čudovita voščilnica in ja res so nam košarkarji priredili pravo evforijo 🙂

 4. Polona Skaza
  Polona Skaza says:

  Svetovna pogruntavščina s “flajštrom “!!!
  Oooo naša Zlata Tina, za zlate ljudi <3 <3 <3 Čudovita voščilnica in kako čudovit zapis o sreči <3 <3 <3

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Kako lep, filozofski zapis! 😀 Prav imaš, da bi se vedno bilo treba veseliti sreče drugega, pa bi bil svet lepši, zlat, kot tvoja voščilnica. 😀 Tudi mene košarka ni pustila ravodušne in marsikatera solzica je spolzela od same sreče in navdušenja. 😀 Sedaj pa sem srečna zato, ker vem, kako z veseljem po celi naši ljubi deželici odpiramo kuverte od Najlepšega para. <3 <3 <3 ….. in brskamo za flajštri…. 😀

 6. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Imaš popolnoma prav, jaz bi samo še dodala…..vsi bi se morali tujega uspeha ŠE bolj veseliti, potem bi bilo ozračje bolj pozitivno naravnano in takrat bi izginila tudi besedica “foušarija”…. po svetu pa bi hodili sami pozitivni ljudje….čisti primer smo ustvarjalke… Vse se da, samo podstrešje na glavi je potrebno razštelat iz minusa in nato spet naštelat na plus. Kar se pa basket pobov tiče….letos sem fino fejst jokala 2x, avgusta ob smrti mojega brata od žalosti, te dni pa od ponosa, da se še najdejo v tej naši preljubi dokaj pokvarjeni državi tudi taki entuziasti, ki lahko tako euforično dvignejo rajo pokonci. Samo en velik BRAVO za to vztrajnost, željo in pozitivizem.
  He he he…Sonjin komentar mi je všeč….z veseljem odpiramo kuverte od Najlepšega para… Kaj sem rekla….kdo je še bolj pozitivno naravnan v tej državi.???…..ja itak ustvarjalke!!!!….pride kuverta na dom, pa magari not samo ena šablona….pa če to ni za zjokat od veselja…..
  Flajštri pa….glede na to, da so moji trije pobje…eden košarkar, drugi nogometaš, tretji pa pinkponkaš….Dečva, s se ti zdi, da imam na zalogi kaj flajštrov????? Fuzbalerju jih za sproti ne morem nakupit….da jih bom pa še na voščilnice dala….Saj je rečem, da ni fascinantno ampak….hallo…..Kapo dol in zlato kolajno tudi tebi za to vztrajnost pri “Nartalepšem paru” na svetu.
  P.S…..100x bohlonej za paket…..pa pisemce!!!!!

 7. treebug
  treebug says:

  jaa, tako fajn je videti vse to veselje povsod, naj traja in se množi …
  ti se pa vedno same fajne stvari spomniš, tudi tokrat fenomenalno, tako za idejo kot za voščilnico!

 8. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Itaq bravo za naše fante, ma da si ti vključila bnadažne trakove v vošilnico je pa še 1x bravo :P. Svetovna ideja, bom probala kakšen košček “pljuniti” mojemu fuzbalerju.

Komentiranje ni omogočeno.