Objem za vas

Drage moje,

kako sem vesela, da so se stvari s spletno stranjo uredile. Ko ne delajo stvari, na katere se sama ne spoznam, me vedno zagrabi proporcionalno neprimerna panika, ker se počutim tako odvisna od drugih… Zdaj sem potolažena (in upam, da kar za nekaj časa 🙂 ), vam pa se zahvaljujem za razumevanje.

Od veselja je včeraj nastala tale štikana voščilnica, kjer sem s tremi barvami sukanca in preprostim vzorcem napolnila ozadje.

Če boste želele kaj sproščanja s šivanko, vam prilagam vzorec…no, v bistvu samo navodilo, kje in kako začeti – ko namreč naredimo prvo vrstico, samo nadaljujemo tik ob njej in se pomikamo proti vrhu (in nato dokončamo še spodnji del).

Pobliže ozadje izgleda takole. Na koncu sem se odločila papir obrniti…zato morda skica ne deluje logično. Če pa malo zasukate glavo v levo, bo dobilo smisel 😉 .

Svojega truda seveda nisem želela preveč skriti . 😉 , zato sem zaključila s srcem in objemom. Pa tudi sicer se držim pravila, da če pri eni strvari porabim več časa, nato pri nadaljevanju malo pospešim 🙂 .

Bodite lepo in imejte super dan,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

6 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Oooo hudooo 🙂 , si me popolnoma navdušila z ozadjem. Tako bogat šiv ne rabi še nekih težkih dodatkov, samo piko na i. Zopet si dala idejo, ki bo pravi hit po blogih 😉 .

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Jaz sem tako lepo navajena na tvoje redno deljenje krasnih idej med nas, da me je že malo skrbelo, kaj se dogaja s spletno stranjo. Sedaj sem potolažena in držim pesti, da se to več ne bo ponovilo. Iz te krasne voščilnice pa je videti, kako zelo vesela si ti, da smo spet skupaj. 🙂 Hvala za vzorec. Mislim, da se bo zelo hitro znašel v tvoji galeriji. 🙂 Objem k tebi. <3

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Sem vesela da vse štima, voščilnica pa fenomenalna. S tem ji res dodamo še malček svoje (no, se pravi spet tvoje) 😉kreativnosti in mehkobe. Lep pozdravček in objem Andreja 😘🤗

 4. Majda
  Majda says:

  Krasno, da je tehnika pod kontrolo 🙂 Vsa energija, ki je medtem odtekala v internetni svet bo sedaj tvoje tvoja in že tale srčen objemček je je poln! Ti ga vračam na daljavo draga Tina, Majda

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] kot pri prejšnji voščilnici, kjer sem se igrala z nitkami in šivanko, sem tudi tukaj zaključila zelo preprosto – z […]

Komentiranje ni omogočeno.