Štikano ozadje

Nogomet je super podlaga za štikanje….med tistimi nekaj goli imaš prav res na voljo veliko časa 🙂 .

Rezalno šablono šivanje sem v papir izrezala dvakrat, da sem dobila pravokotnik…očistila sem luknjice, izbrala barve vrvic in ob nogometu izdelala tole ozadje.

Pripravila sem vam tudi shemo, po kateri sem delala jaz – popolnoma ustreza širini rezalne šablone, po višini pa se motiv ne izide (oz. je to odvismo od tega kako velik pravokotnik si pripravimo).

Ker sem to s štetjem luknjic preverila že vnaprej, vzorca nisem nadaljevala do vrha, temveč sem po četrti vrsti temno modrih zvezdic prekinila in ga znova začela z vrha.

Kjer je sedaj roza trak z voščilom pa se skriva prazen prostor, ki ga nisem mogla zapolniti z vzorcem – tako se mi je zdelo bolje, kot pa da bi prazen prostor ostal na vrhu.

In kot pri prejšnji voščilnici, kjer sem se igrala z nitkami in šivanko, sem tudi tukaj zaključila zelo preprosto – z voščilom in srcem iz pavs papirja.

Za danes je to vse…hvala za obisk in bodite lepo,

Uporabljene rezalne šablone Najlepši par:

5 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Tina, kako lušne ideje imaš in tudi to, da vzorec ne gre ves na naluknjan del, te ne ustavi. Super rešitev.
  Vedno znova presenečaš s kakšno idejo.

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Pri košarki ti ne bi uspelo tako lepo štikati. 😀 Krasna voščilnica. Hvala za vzorec. Zelo domiselno si zakrila nepošit prostor. ❤️

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Čudovite modre snežinke prav pašejo v to trenutno vročino :). super si se znašla s skritio praznino za tekstom in naredila eno WAW voščilnico :). Res škoda, da je konec fuzbala 😛

Komentiranje ni omogočeno.