Oranžni šopek

Tole objavo sem imela pripravljeno za sredo, pa se je takrat spletna stran odločila za malo nepokorščine 🙁 . Vsem se opravičujem zaradi nevšečnosti.

V bistvu še vedno preganjam isto tehniko 🙂 …. barvanje ozadja 🙂 .

Zeleno ozadje sem izdelala po popolnoma enakem postopku kot pri tejle mavrični. Ko je bilo suho, sem z belo akrilno barvo naključno odtisnila cik-cak vzorec, da je papir dobil še več globine in ‘umetniškega’  😉 učinka. Teh nekaj belih odtisov na nek način zaključi celoto, saj poveže osnovo, ‘vzorčni’ papir in belo voščilo.

np-divje-vrtnice

šopek vrtnic sem tokrat zataknila za bombažni trak, na katerega sem zalepila voščilo. Pri tem se nisem mogla upreti trenutno najljubšemu mestu za postavitev izrezanih napisov-mašnici 🙂 .

np-divje-vrtnice-2

Pa še pogled od blizu, ki razkrije perlasti sijaj vrtnic. Pobarvala sem jih namreč kar z oranžnim Perfect pearls prahom, ki sem ga raztopila v vodi. V bistvu sem s čopičem pobarvala le ob črtah, potem pa sem samo s tankim mokrim čopičem potegnila proti sredini – če podrobno pogledate, je to tudi videti.

Hvala za vse prijazne komentarje, pošiljam vam obilo najlepših pozdravov.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Divje vrtnice-štampiljke

Vse najboljše Ozadja zanj

9 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ja,ja, z barvanjem ozadja me boš počasi potegnila še v malarske vode:)). Lepe so te tvoje “perlaste” vrnice in seveda napisi, ki so huuuudo uporabni na tak in drugačen način. Pozdravček, Andreja V.

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Pri tebi nikoli ne vem, kje naj začnem, v kateri koli milimeter slike pogledam je OH in SPLOH. Ozadje je fantastično, divje vrtnice so tudi v tej barvi prekrasne, napis na mašnici pa …..ma dobro ženska, kaj ti ješ za zajtrk, da si tako polna idej. Lep vikend ti želim in čakam na naslednjo fantazijo, ki nam jo boš pokazala. čao

 3. MA-MI (Maja)
  MA-MI (Maja) says:

  Tina, zelo je lepa. Všeč mi je perlast sijaj vrtnic, všeč mi je napis na pentlji, a še najbolj mi je všeč ozadje. Tisti beli cik-cak zelo obogati

  Lp, Maja

 4. keltika
  keltika says:

  Meni je pa tole cik cak ozadje všeč. Prav dobro izgleda, nič grobo, kot bi lahko bil tak špičkast vzorček. Pa tale perfect perls, ja ta je pa res za čuda tehnik uporaben. Lepa voščilnica.

Komentiranje ni omogočeno.