Za vedno – z mavrico

Današnja voščilnica je nastala kot izziv na tole mavrično. Želela sem namreč uporabiti enaka glavna izdelka (štampiljke Na nebu in šablone Romantični okvirji) in z njima narediti voščilnico za kakšno drugo priložnost. Pa sem se odločila za ljubezensko tematiko… ko se že bliža valentinovo 🙂 .

za-vedno-2015c

Prav tako sem hotela uporabiti enako tehniko – izdelavo ozadja z barvanjem. Ja, včasih me zagrabijo kakšni takšni prebliski, da si postavljam pravila 🙂 in pristopim smrtno resno 🙂 .

Tokrat sem ozadje pobarvala s pomočjo Distress blazinic. Po podlagi sem potapkala dva odtenka modre, potresla nekaj praha Perfect pearls – izgledalo je tako, kot vidite na sliki – nato pa vse pošpricala z vodo in v mešanico položila akvarelni papir.

za-vedno-215

Čeprav na voščilnici vidite, da je pobarvana cela osnova, pa sem v bistvu  barvala kos akvarelnega papirja, ki sem ga (ko je bil suh in zravnan) zalepila čez osnovo. Tako je vse veliko manj zvito, kot bi bilo sicer…pa še akvarelnega papirja porabimo manj 🙂 . Na tej fotografiji je tudi lepše videti prelivanje barv in pa perlasti sijaj.

za-vedno-2015b

Mavrico sem odtisnila na akvarelni papir, jo pobarvala z akvarelnimi barvicami in izrezala. Da bi bilo tudi voščilo usklajeno, sem prav tako z akvarelno barvico pobarvala kos papirja in iz njega izrezala srček. Nato pa sem ga izrezala še iz belega papirja in napis sestavila.

za-vedno-2015a

Pa še bližnji pogled na vse skupaj.

Za-vedno-2015d

Tako, pa sem to super dolgo objavo pripeljala do konca 🙂 . Hvala za obisk in`vzdržljivost`, pa  zelo lepo se imejte.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Romantični okvirji Na nebu-štampiljke

za-vedno

 

 

12 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Vedno me spraviš v dobro voljo s svojimi objavami. Super kombinacija in vidim, da nama je Perfect Pearl bil tema zadnjega ustavrjanja :))) Krasna voščilnica.

 2. Urška
  Urška says:

  Tina,le od kod ti toliko idej.In vse so prav super.Tudi tokrat si naredila prav simpatično voščilnico.Ravno prava za praznik zaljubljencev.
  Tudi tebi želim lep teden 🙂
  Pozdravček,Urška

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Zanimiv efekt večplastnosti si dobila pri mavrici. Voščilnica je malo netipično zaljubljena vendar všečna 100 na uro 🙂

 4. natali
  natali says:

  prav luštna je tale mavrično srčasta repatica,ki je polna ljubezni priletela čez sinje modro nebo v čipkast okvir.meni se ne zdi prav nič dolga tale objava.prav lep vstop v nov teden si nam pripravila.

 5. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Spet ena tvoja super voščilnica, tudi meni si naredila en lep mavrični dan. Tvoje objave take ali kot videopredstavitev so tako simpatične, da je kar škoda, ko jih je konec:)) Pozdravček, Andreja V.

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Pri tebi se vsakič sprostim in nasmejem, ko tako igrivo opišeš nastajanja čudovitih voščilnic. 😀 Tvoja mavrična voščilnica je čudovita. 🙂

Komentiranje ni omogočeno.