Oval z marjeticami…ali velikonočno jajce?

Ustvarjalen žensko praznični petkov pozdrav 😉 ,

po lepem tednu, kjer sem na predstavitvenih delavnicah srečala veliko zlatih ustvarjalk, sem ponovno tudi tukaj 🙂 .

Današnja voščilnica je nastala takoj, ko sem končala voščilnico za izziv Ko me inspirira, saj sem imela na mizi veliko izrezanih marjetic. Ker pa nekatere niso bile cele, sem jih uporabila tako, da sem z njimi okrasila rob ovala.

Na marjetice sem dodala rumene sredine in jih zalepila na moder papir. Pri tem sem si ves čas pomagala z največjo rezalno šablono ovala, ki sem jo kasneje tudi uporabila za rezanje – tako sem lahko poiskala pravo mesto za lepljenje marjetic.

Oval z marjeticami sem voščilnico zalepila s 3D blazinicami, dodala pa sem mu tudi valovito obrobo iz pavs papirja, ki doda malce nežnosti …za konec pa še napis zate in rdečo pentljo.

Andreja je na delavnici rekla, da jo oval spominja na velikonočno jajce…in z velikonočnim voščilom ter kakšno nežnejšo barvo, bi to res lahko bila tudi velikonočna voščilnica.

Hvala za obisk na blogu in imejte lep petek,

Tina

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

8 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Zopet ena od tvojih super idej, kako porabiti, kar je ostalo od kakšne prejšnje voščilnice. Marjetice na temno modrem ovalu lepo izstopajo. Pavs papir pa za dodano nežnost – perfektno vse skupaj.
  Tudi tebi lep, ženstveno obarvan petek 🙂

  Odgovori
 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina ta ovalna voščilnica je res lepa in absolutno vse, ki smo jih videle. Hvala pa tudi za vse trike, ki si nam jih zaupala, super uporabno. Lep praznični dan in čudovit vikend ti želim, objem Andreja

  Odgovori
 3. Zvonka
  Zvonka says:

  Tina, ti znaš lepo porabiti tudi ostanke, vedno nam pokažeš kaj novega, krasna voščilnica. Hvala za vse nasvete v sredo, bilo je krasno, lepo da smo se videle.
  Lepo nedeljo ti želim.

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja