S tekstom pobarvane magnolije

Voščilnica, ki vam jo predstavljam danes je ena tistih, ki jih sestavimo zelo hitro. Še barvanju cvetov se bomo izognili s tem, da jih bomo kar potiskali s štampiljko za ozadja.

Na osnovo zalepimo dva izreza – pravokotnik iz natur papirja in manjši pravokotnik, v katerega izrežemo še oval. Jaz sem pravokotnik z ovalom zalepila s 3D blazinicami, lahko pa ga prilepimo tudi navadno.

Vejo in listje sem pobarvala z akvareli, cvetova pa sem najprej odtisnila s črno blazinico, nato pa sem čez odtisnila še štampiljko s tekstom. Jaz sem nato z enako Distress blazinico kot sem odtiskovala (Abandoned Coral) malce potapkala po akrilni ploščici in nato barvo s čopičem nanesla v sredino cvetnih listov. A ta del lahko tudi izpustimo, če želimo biti hitrejši 😉 .

Cvetni aranžma sem zalepila tako, da poteka ob robu ovala, nato pa sem dodala še voščilo in nekaj prozornih Nuvo drops  kapljic in našprickala zlato barvo. Jaz uporabljam Inka Gold pasto (barva šampanjec) – čisto malo je vzamem iz embalaže, zmešam z vodo in jo nato našprickam s čopičem.

Hvala za današnji obisk in prijazen ustvarjalni pozdrav,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

5 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Občudujem tudi to tvojo idejo s “pobarvanim” motivom na drugačen način. Tako gre barvanje res hitro od rok 🙂 Nadvse nežna voščilnica.

  Odgovori
 2. Zvonka
  Zvonka says:

  Krasna voščilnica, preprosto brez barvanja, polna si idej in hvala, ker jih deliš z nami in hvala, ker si nam jih pokazala v živo na delavnici.

  Odgovori
 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Zanimivo, ti si besedilo nanasala na cvetove, jaz pa v negativ izreza :)) Tudi ta razlicica je super krasna in super uporabna za na hitro. Moj najljubsi nacin te dni 😉

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja