Perlaste orhideje

Avarelno barvanje je za takšne `nebarvalce` kot sem jaz najbolj preprosto, zato se ga tako rada poslužim 🙂 …tokrat sem barvi dodala še Perfect pearls za perlasti izgled!

sreča-7

Orhidejo sem belo embosirala, nato pa sem v mešanico Distress barve in vode dodala še ščepec Perfect Pearls praha (vsekakor pri odmerjanju raje uporabite noževo konico, saj sicer ves prah ostane na prstih). Tako sem dobila svetlečo perlasto barvo, ki je v živo res zelo lepa – razmerje `sestavin` pa lahko vidite na fotografiji.

PP

Najlepše pa je, da takšna barva pod različnimi koti različno izgleda…

sreča-8

Da je bela obroba motiva prišla bolj do izraza, sem na zunanji strani še rahlo pobarvala s svetlo modro barvo. Tako kot pri orhideji sem uporabila Distress blazinico in vodo…praha pa nisem dodala, da vso pozornost pritegne cvet.Na zgornji del sem odtisnila voščilo, ki sem ga zaključila s srebrnim izrezom – kako besedo `sreča` spremenimo v `sreče`, pa sem prikazala v tem videu.

Hvala za obisk in zelo prijazen pozdrav vsem,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Sreca-caka-nate-1 sreca Orhideje---Š

 

 

11 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Všeč so mi barve, ki si jih izbrala in roza rob, ki popestri. Krasno pobarvane orhideje in spet ena lepa voščilnica.

 2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Tvoje orhideje so kljub temu, da se pritožuješ čez svoje sposobnosti barvanja, odlične. Naredila si lepo barvno kombinacijo in “bleščanje” pride ravno prav do izraza, dopolni pa ga še Sreča. Kako je pa s prahom pa vem, ker se mi ponavadi vse blešči:) še naslednji dan. Lep pozdravček, Andreja V.

 3. helena
  helena says:

  Uporabila si zelo lepe barve in v kombinaciji s srebrno izpade vse skupaj tako zelo elegantno. Čudovita je!

  • get auto
   get auto says:

   (PDF) de 360 vreemdste namen uitgekozen. Vandaag deel 1: van Aardbij tot Ganzenbloem. Zie ook deel 2 en deel 3. Am I not a Man and a Brother? Beeldmerk van de antislavernijbeweging door Josiah

 4. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tvoje orhideje so ze same po sebi zakon, ma ko jih takole “poperlas” pa jim res ni para 🙂 . Voscilnica mi je zelooo vsec.

 5. Zvonka
  Zvonka says:

  Orhideje so krasne s svojim perlastim videzom. Jaz sem si perlast prah zmešala z vodo kar v enem starem čopiču z vodnim rezervarčkom in je super. Lp

 6. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako se pa tole lepo blešči! In všeč so mi barve, ki si jih uporabila – teh blazinic še nisem zasledila v praktičnem prikazu … Začetek voščila sem pa najprej iskala in ga šele potem opazila na robu – super ideja! 😉

Komentiranje ni omogočeno.