Poenostavljena `tresočka`

Ojla,

tudi danes vam bom pokazala izdelavo `filane` 🙂 voščilnice v še bolj poenostavljeni različici.

shaker3

Takšna tresočka sicer nima `globine` in s tem tudi ne veliko prostora za polnilo…. ima pa zanimiv izgled motiva v okvirju, prostora pa je vseeno dovolj za drobne, ploske dodatke.

Ker je današnja `lekcija` nadaljevanje prejšnje, sem voščilnico okrasila na podoben način – da je voščilo Srečno kar del pentlje. No…pa tudi zato, ker sem nad to pogruntavščino tako navdušena, da samo še tako delam zadnje dni 😉

shaker2

Tukaj pa je še današnji video:

Hvala za obisk in prijaznost, ki mi jo prijazno puščate v komentarjih.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

stencil Zasnežena smreka Rezalne šablone Srečno novo leto Pika pri piki

 

12 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Sprašujem se, kaj se dogaja s tabo, ker je to že druga voščilnica pri kateri te “nese” na levo in ni v milimeter natančni višini in širini: )) . Dost heca, všeč mi je, ker bom lahko washi trak porabila še kako drugače, kot pa samo prilepljen na papir, v moji pršilki je vedno samo voda…kdaj že bi bila lahko še kakšna druga barva za ozadje, pa se nisem spomnila…HVALA Tina, dobra ideja, spet en krasen nov-star izdelek. Uživaj. čao

 2. Kristina Poljanšek
  Kristina Poljanšek says:

  Neverjetne ideje imaš!!! Zaradi tebe se mi je že čisto “zbleščicalo”, sedaj sem mi bo pa še “stuširalo”. Letos bodo skoraj vse moje voščilnice narejene po tvojih idejah – kar preprosto pomeni, da si daaaleč najboljša. Hvala.

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Spet ena navdušujoča, super je:)). Pa ti znaš na tako enostaven način pokazat, da potem človek res mislim, da je vse “IZI”. Hvala za tvoje videovodiče, pozdravček:))

 4. Valerija
  Valerija says:

  Tale me je pa čisto navdušla, probam narediti čimperj. Hvala za čudovite ideje in nova znanja. Super si! Res mi je všeč, da nam stvari pokažeš na tak preprost in razumljiv način.
  Lp, Valerija

 5. Vladka
  Vladka says:

  Super se mi zdi tale poenostavljena tresocka saj je hitro narejena in super sploh za prvo tovrstne poskuse. Zelo mi je vsec.

 6. *Keti*
  *Keti* says:

  Luštnaaaa. Jaz si kar ne upam poskusit shakerja. Ampak s tvojim razločnimi in res prikupnimi navodili, si bom pa morda vendarle drznila.

  Se pa moram pohvalit, da sem včeraj v Rayherju nabavila tvojo šablono z vijugastim prazničnim napisom in komaj čakam, da preizkusim. Robna vijugica s pikicami me je čisto prevzela in se mi že v glavi odvijajo ideje, zakaj vse bi jo lahko uporabila. Pa še v kombinaciji s tvojimi pongruntavščinami. Joj, spet se bomo igrali 😉

  Pozdravček, Keti

 7. oldpunca
  oldpunca says:

  Z užitkom spet sedim v prvi klopi in se učim. 😀 Hvala za tole idejo in prekrasno voščilnico. Pri meni se valja kup washi trakcev, pa nikakor ne najdem mesta, kamor bi jih zalepila.:-D

 8. Damjana
  Damjana says:

  Tudi ta je simpatična in morda se zdaj tudi jaz lotim izdelave tresočke. Tale ideja z washi trakom in mapico je res dobra.
  Hvala Tina!

 9. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  Najprej sem pomislila, kako lep rdeče bel papir si uporabila, potem pa vidim, da je washi :))) In kako lep efekt si naredila na smrekici, to moram poskusiti. Hvala za vse ideje, ki jih deliš z nami!

Komentiranje ni omogočeno.