Pokrajina v srcu

Ker bomo voščilnice že počasi začeli pošiljati, sem za danes pripravila preprostejši izdelek, ki je lahko primeren tudi za masovno izdelavo …v primeru, da izpustite nasvete v zadnjem delu videa 😉 .

Postopek izdelave vas čaka tukaj in lepo vabljeni k ogledu:

Kako vam je kaj všeč pokrajina ujeta v srce 🙂 ? Za domačo nalogo jo lahko ujamete tudi v kakšno drugo obliko…ali pa se poigrate z embosiranjem z rezalnimi šablonami….nato pa tukaj pokažete vaše mojstrovine in tako sodelujete v žrebu za enega izmed treh darilnih bonov v vrednosti 25 €.

Hvala za današnji postanek na blogu in imejte krasen dan, pa lep preostanek tedna. Ponovno se vidimo v ponedeljek, ko bo z vami Vladka 🙂 .

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

16 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Veliko beline in drobno srce na sredini – tako čisto in toplo. Krasna voščilnica.
  Hvala za video navodila. Koristno, še posebej za mehanizem na sredini.
  V petek pa vaju bom pogrešala 🙂

 2. Sapfina
  Sapfina says:

  Tina, hudoooo!! 🙂 Zelo zelo mi je vsec pokrajina, ujeta v srce. In kot da popolna sprednja stran se ni dovolj, nas navdusis se s presenecenjem v notranjosti! Ti bos voscilnice ze pocasi zacela posiljati … hmmm … jaz pa se nimam narejene niti ene … :)) Ocitno bom letos opravila veliko klicev :)))

 3. Maja (resa teloh)
  Maja (resa teloh) says:

  Pozdravljena Tina, tale mojstrovina je pa enkratna. Tako zanimivo in lepo. Uau! Všeč so mi tvoje mojstrovine in hvala da jih deliš. Bodi dobro. Pozdravček Maja

 4. Marija Habjan
  Marija Habjan says:

  Tina, super voščilnica. Ta srček pa prav ogreje srca prejemnikom tega krasnega voščila. Zelo je lepa. Sama se je zagotovo lotim in mislim da bo prav srčkasta oblika najbolj primerna za izdelavo. Ob video posnetku sem se pa prav iz srca nasmejala. Si me spomnila na Adija Smolarja in za kaj vse prav pride rolica papirja. 🙂 Tudi za nas ustvarjalke. Bo moral Adi kakšno kitico dodat. Super.
  Hvala ti za nov izziv, posnetek in en lep pozdravček ti pošiljam, Marija.

 5. *Keti*
  *Keti* says:

  Joj, kok hudo. Pa sem že mislila, da je srček TOP, potem pa dodaš še “mehanizem”. Ker energije ti pa res ne zmanjka. Hvala Tina, ker z nami deliš svoje pogruntavščine.

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Tokrat se je šolski uri pridružil še moj dragi. 🙂 Sploh ni klepetal. 😀 Oba sva navdušena nad čudovitim srčkom in voščilom v notranjosti. Tvoji preprosti in razumljivi nasveti so zlata vredni. Hvala. <3

 7. Majda
  Majda says:

  Kako zelo srčkano srčna je tvoja voščilnica draga Tina! Ker zamujam s pripravo voščilnic za meni ljube mi je tvoja objava še posebno všeč … mi bo pomagala pričarati kaj posebno lepega!
  Naj bo posebno lepa tudi tvoja nedelja, Majda

Komentiranje ni omogočeno.