Vesolje na tri načine

Ljube ustvarjalke,

dobrodošle na zadnji učni uri letošnje MŠPU…ki jo v velikem slogu zaključuje Vladka:

Drage moje, lepo pozdravljene v zadnji učni uri, kjer je moj glas še malo nosljav, ampak sem se potrudila, kolikor se je dalo. Tokrat me je povsem odneslo v vesolje in to celo tako, da sem ga izdelala na tri različne načine, ki so botrovali k nastanku 4 čestitk.

Kako nastajajo galaksije, pa si lahko ogledate v Vladkinem videu:

V svojem imenu in vem, da lahko rečem tudi v imenu Vladke in Vanči…tako lep je bil ta ustvarjalni mesec!!! Hvala ker ste bile z nami, za vse oglede in prijazne komentarje…pa seveda vse vaše domače naloge!!! Kakšna čudovita nadgradnja idej se nahaja v galeriji MŠPU…prava paša za oči in pa tudi ustvarjalni zagon za še zadnje voščilnice, ki morajo nastati pred prazniki 😉 .
In ko smo že pri domačih nalogah…malce podaljšujemo rok za oddajo 🙂 🙂 🙂 da boste imele čas v miru ustvariti še kaj, če si želite… Čas za oddajo nalog je tako do ponedeljka do polnoči – v torek, 19. 12.,  pa bom objavila izžrebanke treh darilnih bonov.

Vsekakor se vidimo tudi v šestem razredu…in seveda na valeti 😉 ! Do takrat pa seveda ustvarjalno šarmiramo dalje 😉 .

Bodite nadvse lepo in še enkrat veliki hvala iz srca.

Tina

Štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

6 odzivov
 1. hali
  hali says:

  Čudovita serija in ja, obvezno moram izdelati še zadnjo domačo nalogo ( če sem že vmes nekaj manjkala, smao imam zdravniško opravičilo, a velja 🙂

 2. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  O hudimana, a še ni konec???…zakaj imam pa jaz datum 12.12.??? Ojej….širim dezinformacije…!!! Se pravi da gremo za konec še malo v luft…v vesolje. Krasno Vladka…tvoje vesolje je res neskončno vesoljsko in fascinantno dobro.

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tvoje vesolje je tako mamljivo, da bo sigurno še katero posrkalo v svoje prostranosti. Ne vem pa, zakaj je pri tebi vse tako “enostavno”, malo tapkaš in špricaš pa izlade umetniško?. Se grem še jaz igrati pa da vidim in če rata pokažem. Hvala za nazorne prikaze in hvala,ker sta podaljšali roke za izdelavo nalog. Lep pozdrav in topel objem,čeprav je okrog mene ena sama moča in nesramno močan veter. Kdo ve, mogoče so pa zato kriva neuspela vesolja??

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Iiiii, to pa je moje najljubše področje ustvarjanja. 🙂 Umazane roke in izzid presenečenja. :-)) Hvala Vladki za vse nasvete. Voščilnice so čudovite in domiselno sestavljene. In hvala tebi, draga Tina, da svoje znanje deliš z nami. <3

 5. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Huh tole pa je svetovno -Vladka hvala za napotke. Jaz sem naredila bolj severni sij, ma je zmanjkalo časa da bi ga včeraj nalepila v galerijo.

Komentiranje ni omogočeno.