Polarni sij

Vladkino vesolje me je tako navdušilo, da sem morala takoj preizkusiti nekaj podobnega…ker pa (še 😉 ) nimam nobenih temnih odtenkov blazinic (Rayher, prihajam 😉 !), je nastal polarni sij 😉 . Ko sem imela barve nanešene, sem bila tako zadovoljna, da si nisem upala nanesti vode – to bo nadgradnja za naslednjič 🙂 . Tudi drobni ptici sem za glavni motiv izbrala zato, ker sta drobni…da ne preveč prekrijeta ozadja…

Šablono zvezd sem odstranila previdno, da so mi nekatere ostale v papirju, nato pa sem na hrbtno stran nanesla lepilni trak, da ne bodo odpadle kasneje. Lepljivost lepilnega traku sem porabila za bleščice, papir pa še malo premazala s Perfect pearls prahom za dodatni sijaj.

Pred nami je veseli teden, ko bo vse kar je nastajalo v preteklih tednih, čez hribe in doline poneslo lepe želje…in v poštarskih torbicah bodo položnice uživale v dobri družbi 😉 .

Želim vam super vikend in hvala za obisk,

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone Najlepši par:

14 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Navdušena sem nad tem polarnim sijem. Morda je še fajn, ker nimaš temnejših blazinic, sicer ne bi prišla do teh barv, ki se lepo prelivajo. Tudi ptici uživata v tej pokrajini.
  Lep vikend!

 2. *Keti*
  *Keti* says:

  Krasnoooo. Mi je zelo všeč. Pa seveda, brez bleščic ne gre. Jaz imam še za oddati par domačih nalog. Vsaj eno še zagotovo dokončam in upam, da bo dovolj, da zlezem v višji razred 😉 Lepe praznike.

 3. Marija Habjan
  Marija Habjan says:

  Krasen polarni sij, Tina. In ta drobna dva ptička prinašata skrito sporočilo prihajajočih praznikov in pridno zbirata drobcene zvezdice… Nežna, prikupna, preprosto lepa voščilnica.

Komentiranje ni omogočeno.