Pomlad na zasneženi dan

Drage moje….s pogledom na snežinke (dodajam vse možne dodatke ter vzklike sreče in navdušenja) z vami delim to veselo pomladno voščilnico. Sicer ni vremensko usklajena, je pa takšna, ki prejemniku prinaša sonce in vedrino 😉 .

Izrez pri voščilu sem izkoristila za obesiti dežnik, v katerega sem ujela cvetje. Nato pa sem trak okrasila še z malimi oblaki in soncem, da se poveže z ozadjem.

Spodaj lahko vidite trenutno moj najljubši način za izdelavo ozadij…svetlo modra Tumbled glass Distress blazinica in senčenje čez izreze oblakov. Lepi del tega oblačkastega senčenja je, da ne potrebuje biti natančno in enakomerno…saj prav ta neenakomerni izgled pomaga ustvariti realistični učinek neba. Izdelavo takšnega ozadja sem prikazala tudi v tem predstavitvenem videu.

Zdaj pa vas lepo pozdravim in vam zaželim zelo lep teden,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

12 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina, ma ti si carica – zunaj sneži kot noro, ti nam pa pošlješ tak lep sonček in poln dežnik cvetja :). Ideja z dežnikom zataknjenim v negativ napisa je fantastična 🙂

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Iz razbranega bi rekla, da si tudi ti končno dočakala snežinke, čeprav po tvoji čudoviti pomladni voščilnici to ne bi rekla:). Je tako luštna, da se je človek ne more nagledat, čuuuudoviiiita:). Prisrčen zasnežen pozdravček in objem, Andreja
  p.s.: Maja novičnika nima?! – le kje se zatakne?

 3. Martina
  Martina says:

  No, pa imate tudi pri vas sneg, sedaj ga ne bo treba več pošiljat 😀
  Krasna voščilnica z modrim nebom in soncem in rožami, ujetimi v dežnik.
  Prava popestritev za današnji dan.

 4. Vladka
  Vladka says:

  Ja pa iiiiiiiiiiiii, kak je lepo. Jaz bi kar malo pobegnila v tvojo voščilnico. Čeprav imam rada tudi sneg, bi se za kakšnih par minut potopila v pomlad tvojega izdelka. Nadvse všeč mi je.

 5. Katarina Ahac
  Katarina Ahac says:

  Krasna je. Ozadje je top in tudi nova mini voščila so TOP (komaj čakam, da jih dobim in preizkusim). Kar se snega tiče, ti z veseljem pošljem vsega iz mojega dvorišča, ki sem ga malo prej odmetavala, da bom jutri sploh prišla iz garaže. Jaz hočem pomlad in sonce in rožice in barve. Beline in sivine imam dovolj.

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Slišiš vzklike veselja iz drugega konca naše deželice? 🙂 Tako zelo mi je všeč, da je kar ne morem nehati gledati. Čudovit pomladni dan in super uporaba dežnika, ko ne dežuje. <3

 7. Sapfina
  Sapfina says:

  Koliko veselja je ujetega v tej voscilnici! Najprej se nauzijes krasnega razgleda na sinje nebo in oblacke in soncek, pa na deznik, ki veselo binglja nad glavo, in potem si zazelis se malo nezne sapice, ki bi zanihala deznik, ravno toliko, da bi te posul s pisanim cvetjem. Kako lepo …

 8. Helena
  Helena says:

  No, končno si tudi ti dobila svojo belo in zasneženo pošiljko veselja in radosti 🙂
  Srce pa že malo vleče v pomlad, a ne? Mehko in nežno ozadje ter pisano cvetoč koš (pardon dežnik :)) pomladanskih cvetlic.
  Simpatično …

 9. marta
  marta says:

  Všeč všeč všeč, mene tvoje rožice prepričajo bolj kot ves sneg…sem tudi sama s tvojo pomočjo že krepko v pomladi in to mi prav paše:-)

Komentiranje ni omogočeno.