Beli tulipani na ombre podlagi

Danes z vami delim tole okroglo voščilnico, kjer sem bele tulipane zalepila na krog, ki sem ga osenčila z Distress blazinico.

Običajno se izdelave vedno lotim na nekoliko večjem kosu papirja, kot ga potrebujem, vmes pa z rezalno šablono preverjam ali sem že zadovoljna z rezultatom.

Ko sem končala s senčenjem sem na papir zalepila tulipane, nato pa vse skupaj izrezala.

Dodala sem še trak z voščilom, kjer sem na hrbtno stran zalepila srebrni papir. Trak sem, namesto s škarjami, ‘pristrigla’ kar s pomočjo Sizzixa in okrogle šablone – tako sem na obeh straneh dobila okrasne šive….potem pa sem ga prilepila na svoje mesto.

Za barvni kontrast, sem krog s tulipani zalepila na temno moder krog z valovitim robom.

Hvala za današnji obisk na blogu in imejte lep vikend,

Tina

Uporabljene rezalne šablone Najlepši par:

13 odzivov
 1. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  To zabrisano rdeče ozadje da tisti žmoht na voščilnici…pa šivi na tulipanu….Tudi take malenkosti so tiste, ki veliko štejejo. Prečudoviti so. S temi svojimi tulipani si naredila kar revolucijo in če boš zbrala vse slikce, ki jih punce ustvarijo, se bo Arboretum Volčji potok kar skril!!!

  Odgovori
 2. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Super, novičnik deluje😀 in postregla si nam s čudovito cvetlično voščilnico. Prav vsaka malenkost je pri tebi skrbno načrtovana in tako je izdelek vedno tipi-top😍. Jaz sem že ugotavljala, da bomo sedaj po tvoji zaslugi lahko tulipane izvažali na Nizozemsko, no Mojca je vključila še arboretum- nč’ bat, promet bo😂, samo še da pride poštar😘. Pozdravček Andreja

  Odgovori
 3. Neža
  Neža says:

  Oh, še dobro, da se v spomladanskih mesecih obeta veliko rojstnih dni, da bom lahko sprobala vse tvoje ideje, Tina. 😊
  Krasni so, tudi jaz dvignem roko za izvoz na Nizozemsko in konkurenco Arboretumu. 😁

  Odgovori
 4. Majda
  Majda says:

  Tako preprosto na prvi pogled, a tako … popolno res! In jaz jih tudi imam!!! Že jutri si z njimi okrasim svoj domek, da bo žarel kot pomlad sama.
  Hvala za sonček, ki si ga poslala v moj dom, hvala, ker si!
  Majda

  Odgovori
 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Kaksna neznost in prefinjenost, Tina! In se naucila si me, da najprej lepimo, na koncu pa rezemo. Jaz bi gotovo lepila na prej izrezan krog. Hvala, zlata uciteljica! <3

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja