Pomlad ustvarjena za ustvarjanje – 3.dan

Drage ustvarjalke,

že je tu tretji dan našega druženja! Ste videli, kako lepo je včeraj Vladka pobarvala orhideje?! Jaz pa sem za danes pripravila pomladni motiv ptice na veji.

Ptica-na-veji-01

In ker prinaša srčne želje, so na veji pognala srca, namesto cvetja 🙂 .

Ptica-na-veji-02

V današnjem videu vam prikazujem, kako si lahko iz rjuhe pripravimo doma izdelano slikarsko platno (ja, Mojca….si prav povedala, mi bomo prav res kmalu spali samo še na jogijih 🙂 ) in kako se lahko poigravamo z izrezi.

Gesso pa sem si kupila zaradi Klare, ki ga tako lepo uporablja na njenih mixed media izdelkih (Klara, hočemo!!! kakšno objavo 😉 ) in je res super zadeva. Ena izmed tistih stvari, ki jo imaš za 100 let in jo lahko uporabljaš na različne načine.

Prijazno vas pozdravljam in vas ob tem še spomnim na `otroški` izziv, ki poteka tukaj. Bodite lepo in se vidimo jutri pri Vladki.

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone:

Rayher-ptički-na-vejici

Podarjeno z veseljem   Ob rojstnem dnevu

 

15 odzivov
 1. hali72@gmail.com
  hali72@gmail.com says:

  aaaaaaaa zdaj sem izdihnila tak fajn..kako lepo in dobr aideja za podlago.Norooo lepoooo, od vraga ste ženske!

 2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ojla Tina:), navdušena sem nad tvojo voščilnico in nad tehniko, ki si jo pokazala. Na rjuhe pa le merkaj:)) Lep pozdravček, Andreja V.

 3. moi
  moi says:

  Res prekrasne stvari delata z Vladko in ta tvoja voščilnica je spet polna idej kako uporabiti tvoje šablone in štampiljke. Prekrasna in srčna je.

 4. Vladka
  Vladka says:

  Kakor noro dobra ideja z rjuho iz katere narediš platno. Toliko je enih stvari, s katerimi se lahko znajdemo, samo ideje so potrebne 🙂 Hvala Bogu, da imamo tebe, ki nam to pokažeš 🙂 Krasna voščilnica je in zelo aktualna, saj ptice že veselo žvrgolijo naokrog.

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Res si zakladnica čudovitih idej. 🙂 Tole domače platno je res svetovno. Tvoj filmček pa tudi. Tako zelo se zatopim v gledanje, da vmes še kaj vprašam, na koncu pa pomaham. 😀 Ptiček na veji je pa tako ljubek, da bi ga kar posvojila. Ideja z osenčenim srčkom pa…. šibam v brlogec……. 😀 😀 😀

 6. Helena
  Helena says:

  Že iščem rjuho 🙂 Tina, super si in hvala za navodila, kako priti do zanimivega ustvarjalnega materiala.
  Voščilnica mi je krasna – deluje sveže in prav pomladno.

 7. Sapfina
  Sapfina says:

  Voščilnica je krasna in tako nežno pomladna. Ideja z rjuho pa … neverjetna!! :)) Ne vem, kje jih jemlješ, ampak očitno je zaloga precejšnja 😉

 8. Renata
  Renata says:

  Preprosta, krasna voščilnica. Svetovno, kako lahko iz rjuhe narediš platno. Z Vladko, pašeta skupaj, saj vama idej ne zmanjka in prav je tako. Da se bomo lahko še naprej slinile.

Komentiranje ni omogočeno.