Pomlad ustvarjena za ustvarjanje – 5. dan

Že je tu zadnji dan prvega tedna te naše Ustvarjalne pomladi :-). Pripravila sem tole voščilnico, ki se zapira nekoliko drugače… v bistvu tako, da je ni več mogoče odpreti 🙁 … no, a za lepoto je pač treba potrpeti 😉 …

Metulj-Rayher-1

…malo za hec 🙂 . Jaz sem v notranjosti pripravila zatiča, da se papir s posvetilom lahko zatakne in nato izvleče ven, brez, da bi bilo potrebno razvezati pentljo.

Želim vam lep dan in še lepši vikend, v ponedeljek pa se vidimo pri Vladki! …in če boste ustvarjale kaj za otroke, do nedelje zvečer je `odprt` izziv na to temo!

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone:

Ozadja zanjo Rayher-metulji Rayher-borduri

14 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Kako znaš vedno popestriti video s kakšno svojo izjavo :)) Me vedno spraviš v dobro voljo. Voščilnice pa je itak prekrasna.

 2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ja Tina, vidim, da tudi ti z veseljem pri svojem ustvarjanju uporabljaš izdelke Najlepšega para:)))) in tvoja današnja voščilnica je spet nekaj hudo cortnega. Vsak dan komaj čakam vajino delavnico, da nam pokažeta “trike”. Sijajni sta.
  LP Andreja V.

 3. Valerija
  Valerija says:

  Tudi jaz zelo rada pogledam tvoje videe. Spet prekrasna voščilnica, super barvna kombinacija in tale metuljček doda celoti piko na i.

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  O, kako čudovita zahvalnica! 🙂 Metuljček je krasen. Tako malo, pa tako zelo lepo! Tvoji videi me vedno spravijo v dobro voljo. 😀 Telepatija, ha, ha. 😀 Vrhunsko!

 5. Renata
  Renata says:

  Krasna zahvalnica. Spet si izdala nekaj trikov. Najbolj posrečen pa je ta z telepatsko mislijo. A lahko izdaš, kakšno debelost papirja uporabljaš za voščilnice.

 6. MOJCA
  MOJCA says:

  Telepatija na daljavo….upam, da si prebrala mojo željo????? ČAKAM NA NOVE IDEJE IN FILMČKE!!!!!! Vrhunske ste…obe. čao

 7. Natali
  Natali says:

  wow, kako dobra fora oz. način izdelave malo drugačne voščilnice.
  pomislila sem pa, da na tisti beli papir, ki naj bi ga prejemnik izvlekel, se nalepi polkrog, ki tistim, ki slabo berejo telepatske misli, da vedeti, da mora sporočilo/voščilo izvleči ali pa se zgornjo stran polkrožno izreže. seveda se pojavi izziv, kako takšno voščilnico vložiti v kuverto. rešitev je sicer lahko zelo enostavna- večja kuverta.

 8. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Fenomenalno si zaprla voščilnico in s tem dala prejemniku kar nekaj dela z ugotavljanejm kako priti do teksta. Metuljček se mi zelooo odpade 🙂

Komentiranje ni omogočeno.