Ponovno z vami…učiteljica Vladka

fb-cover

Drage punce,

z največjim veseljem vam tudi danes najavljam vašo današnjo učiteljico Vladko. Prav toplo mi je bilo pri srcu ob vaših komentarjih pri njeni prejšnji objavi…prav res naju veže čisto posebna vez in vesela sem, da ste to opazile tudi ve 🙂 .

Tole je njena današnja mojstrovina in jaz vas kar prepuščam njenim čarobnim rokam….

venček z zvezdami 01

ustvarjalna-skrinja-za-najlepsi-par-01

Drage moje, hvala lepa ker ste me tako lepo posvojile v Malo šole prazničnega ustvarjanja in jaz se z največjim veseljem pridružim še enkrat. Sem se pretekle dni tako zavzeto pripravljala na zagovor pri naši ravnateljici Tini, pa je bilo vse zastonj, ker me je velikodušno sprejela. 🙂

Tudi danes bom malo stiskala in mučila barve, ampak tokrat na malo drugačen način kot prejšnjič in pokažem vam kako lahko pridete do takšnega izgleda venčka:

venček z zvezdami 02

Ozadje sem tokrat namenoma pustila brez posebnega senčenja in tudi taka voščilnica je lahko masovno izdelana, sploh če se lotimo izdelave po etapah. Če se vam torej izdelek dopade in vas že zanima kako je nastal, si lahko video ogledate tukaj:

Velik hvala tudi tokrat Tini, da me je vzela pod okrilje, vam pa za ogled!

Vladka

venček z zvezdami 03

Prejmite tukaj še moje pozdrave….Vladki velikanski hvala za čudovito učno uro, vsem vam pa hvala za obisk.  Se vidimo v ponedeljek 🙂 .

Tina

Vladka je uporabila naslednje rezalne šablone:

Pravokotniki s šivi A6 Srečen božič rayher zimski-venček rayher zvezdni-venček rayher belo-omelo

10 odzivov
 1. Valerija
  Valerija says:

  Uau, Vladka, tale venček me je pa čisto očaral. S tremi plastmi res postane tako bogat in razkošen. Krasna voščilnica. Hvala za prikaz.
  Lp

 2. Martina
  Martina says:

  Vladka, spet bo treba na delo, so me pošteno zasrbeli prsti (pa ne za krajo, pač pa za ustvarjanje 🙂 ko sem te gledala. Ti tvoji venčki so čudoviti in zmeraj jih znaš tako lepo postaviti in okrasiti.
  Hvala ti za to predstavitev in hvala Tini za vse čudovite šablone. Res sta krasen (ustvarjalni) par 😉

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Draga Vladka, hvala za tvojo učno uro,bila je prijetna in poučna:) Venček v treh plasteh je lepo bogat in način barvanja listov da res veliko lepšo barvno paleto. Prijetno te je bilo poslušat in gledat in hvala za vajino sodelovanje, ki nas vse bogati. Lep pozdrav, Andreja V.

 4. tina z.
  tina z. says:

  krasne ideje poigravanja z distresi, obožujem to “packanje”, ki da na koncu takšen magičen izgled. venček pa bogat in krasnih barv, mojstrica teh si!

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Veš kateri del dneva mi je najlepši? Ko objaviš novo učno uro v mali šoli. Nikomur ne povej, ampak filmček vsakič pogledam že v službi. Verjetno med prvimi. 😀 Seveda na skrivaj… In potem se muzam kot mačka ob polni skledi smetane. 😀 Danes je bila tvoja gostujoča učiteljica spet razred zase. Popolnoma me je navdušila. Vidve z Vladko sta najboljši par. 😀 Hvala vama, ker nam zaupata male skrivnosti velikih mojstrov.

 6. Polona S.
  Polona S. says:

  Čudovito je tole vajino “službeno” sodelovanje iz katerega se prav čuti posebno prijateljstvo. Upam, da hitro postaneš Tinina pomočnica ravnateljice in v svojo šolo povabita še katero mojstrico;) OBVLADATA!!!!
  Venček je nadvse čudovit, in tudi sama sem morala preizkusiti tole packanje z distressi, ker pa imam slab nabor barvnih odtenkov mi ne gre najbolje, da ne govorim o tem kakšne roke sem imela 😀 Zelo mi je všeč in mislim, da bom ostala le pri občudovanju tvojih umetnij. Hvala, ker delita z nami vse tele trike <3

Komentiranje ni omogočeno.