Poročna…malo drugače

Včasih imam preblisk in voščilnico za posebno priložnost naredim čisto `ubrisano`. Mislim si… zagotovo obstajajo tudi pari, ki ne ljubijo le pastelnih barv… in tako je nastala tale voščilnica.

za-vedno

Iz papirja z bleščicami sem izrezala srček in ga zalepila na črtasto podlago narejeno z washi trakom. Besedica ZA pa je negativ, ki sem ga podložila z belim papirjem.

za-vedno4

Zdaj pa se mora še roditi kakšen par, ki bi bil vesel takšne voščilnice ;-).

Hvala za obisk, želim vam lep vikend!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

za-vedno

6 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Jaz sem takoj videla pred sabo taki rockabilly par, ki bi jima super pristajala tale odbita poročna voščilnica. Rada imam netipično in prav zato mi je tale tvoj izdelek zelo všeč.

 2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Lep pozdrav Tina:))
  voščilnica je zelo simpatična, parov, ki imajo radi bolj “odštekane” voščilnice pa mislim, da ni malo in bodo tvoje sigurno zelo veseli. Tudi sama imam doma tak par, ki ni preveč “protokolarno- konvencionalno usmerjen “. Mislim, da boš kandidate kmalu našla.
  LP :))
  Andreja V.

 3. Helena
  Helena says:

  Ah, krasna je, četudi malce drugačna 🙂 Tudi za “valentinčka” ali kakšno obletnico je primerna.
  Za kakšen mladosten in radosten par.

 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Tudi jaz mislim, da boš našla kakšen “odbit” parček, ki je totalno odštekan. Saj bi se sama javila, pa sem že 28 let poročena, pa še vedno malo odštekana (jaz ustvarjalka, mož pa muzikant = odbita kombinacija, ki pa fura že toliko let, da me mine misel še na eno poroko). Me pa veseli, da si tudi ti kdaj odštekana in zbežiš iz kalupa. čao

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Škoda, ker sem že poročena 🙂 Takšna čudovita voščilnica, popolnoma netipična, bi me prav gotovo zelo razveselila 😀 Pa mislim, da nisem edina.

Komentiranje ni omogočeno.