Galerija meseca junija

 Z veseljem `odpiram vrata` novi galeriji, kjer bodo na ogled vaši lepi izdelki. Hvaležna sem, da z veseljem ustvarjate z Najlepšim parom! Vesela sem prav vsakega vašega prispevka in vaših inovativnih pristopov k uporabi! V maju se jih je nabralo 65!!! Najlepša hvala prav vsem.

Sedaj pa še vesela naloga…razglasitev izžrebank majske galerije 🙂 . To sta Anja Žurga in Kefa! Punci čestitam, prosim javita se mi, da vama `izročim` bon 🙂 . 

random2   random1

TI&NP

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. julija bom izžrebala in dvema izmed vseh prijavljenih podarila dva darilna bona v vrednosti 10 €. Že vnaprej hvala za vse vaše prispevke, želim vam čudovit mesec junij! 

 Loading InLinkz ...
5 odzivov
  1. MA-MI (Maja)
    MA-MI (Maja) says:

    Tina, mislim, da bom kar pogosto objavljala tukaj svoje izdelke, saj so mi tvoje šablone pisane na kožo in tudi zelo dobro režejo, tako da je pravi užitek delati z njimi. Pa-pa.

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] pa gre tudi v junijsko galerijo Najlepšega para, ker sem uporabila krasen Tinin […]

  2. […] polinkam tudi v Craft-alnico in Tinin junijski nabor izdelkov z Najlepšim […]

  3. […] ker ste se prigrizli skozi tole objavo . Če imate trenutek časa pa skočite še k tej objavi…objavljena je galerija meseca junija in majski nagrajenki! […]

Komentiranje ni omogočeno.