Pošastna zima :-)

…če si danes, 16. junija, obujem japonke, bom imela v dveh urah prehlajen mehur 🙂 …pa sem zavihala svoje (dolge) rokave 🙂 in naredila eno zimsko voščilnico.

Na prvi pogled vidimo razposajeno pošast v snežnem metežu (dovolj oblečeno, da si ne prehladi mehurja 🙂 )…

pošast1

Ko pa povlečemo za mašnico, ugotovimo, da se po snegu potepata še dve navihanki.

pošast2

…prva bo kot darilo podarila kar samo sebe 🙂 …

pošast3

…druga pa se igra skrivalnice za smreko.

pošast4

Mehanizem za voščilnico sem izdelala po tem načrtu…vendar se mi je na polovici zazdelo, da mi je že vse jasno in sem nadaljevala po svoje. Rezultat je bila toča kletvic in kup zavrženega papirja… Ugotovila sem, da prihranek dveh minut niti približno ni bila dobra odločitev…ker sem vsaj dve minuti potrebovala samo zato, da sem voščilnico energijsko očistila vseh kletvic 😉 …da o ostalem dodatnem delu (in gmotni škodi 🙂 ) niti ne govorim…

Kljub `mrzli` voščilnici pa vam pošiljam topel in vesel pozdrav,

Tina

Uporabljeni izdelki:

(Ne)strašne pošasti Š (Ne)strašne pošasti R Odprti tag Praznični jeleni Š Prihajajo prazniki! rayher snežak Rayher-borduri rayher smreki-s-šivi

 

9 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ta uvod k voščilnici je bil pa tako zabaven, da še mraz ni prišel do živega:))). Tvoje pošastke so se očitno kar zabavale, ko si se ti trudila z mehanizmom, saj so vedele, da bo Tina na koncu vse naredila tako, kot mora biti. In res si naredila več kot odlično in zanimivo zimsko idilo in hvala za nasvete, kako naj ne hodimo po bližnjicah:))) Tudi tebi od mene topel pozdravček iz <3.

 2. Valerija
  Valerija says:

  Uau, to je fantastično. Krasna voščilnica. Česa takega še nisem videla. Bravo Tina!

 3. Keltika
  Keltika says:

  Domiselna in izredno simpatična voščilnica! Kakkšna fajn ideja – oblečene pošaste, še snežakov šal ji super pristoji. Tvoje šablonce in štampiljke so res super Tina.

 4. Vladka
  Vladka says:

  Tole pa je nadvse zabavna voščilnica. In mislim, da smo si kar podobne v tem, da mislimo, da si ni potrebno navodil pogledat do konca ali ponovno, ker tako znamo. In potem vik in krik 🙂 Krasni so ti tvoji pošastkoti in prefrigano si jih skrila v ozadje. Si pa z njo definitivno priklicala poletje, saj je zunaj danes že pošteno toplo.

 5. Helena
  Helena says:

  Ojej, kakšna pošastna zima nas čaka 🙂
  Nisem še videla tovrstne voščilnice in sem navdušena.
  Ja, fajn je marsikdaj počakati do konca, saj so nam potem prihranjene marsikatere težave.

 6. Sapfina
  Sapfina says:

  Uau, kako domiselna voščilnica! In s kakšnim zadoščenjem sem prebrala tvoj odziv, ko se je malce zataknilo! :)) Tudi sama se včasih “sprostim” s kakšnim plazom besed za “posebne” trenutke, takole med štirimi stenami. In prav paše :))) Pošastike so nadvse simpatične in tale snežna voščilnica ob današnjem nepoletnem dnevu deluje čisto domače. 😉

 7. oldpunca
  oldpunca says:

  Hi, hi, dobro si “očistila” voščilnico. 🙂 Super pozitivna in vesela je in tista toča kletvic ji ni škodovala. 😀 Mi je pa strašansko znano tole o prehitrem kapiranju navodil….

Komentiranje ni omogočeno.