Veliko umazanih pošasti

Malce v stilu prejšnje objave, je tudi današnja. Še vedno mi družbo delajo pošasti, le da so tokrat bolj `slečene` 🙂 .

pošasti5

Po dolgem času sem se poigrala s tehniko maskiranja in izdelala zabaven vzorčni papir na pošasti. Ker sem že na začetku vedela, da bom papir na koncu malce akvarelno popackala, sem odtiskovala na akvarelni papir in uporabila črno StazOn blazinico – da se ni na koncu zaradi vode vse razmazalo.

pošasti6

Ko se je papir posušil, sem izrezala pravokotnik in ga nato še malce `razstavila`, da sem dobila razgibano postavitev. Voščilo sem odtisnila tako, da malce uokviri pošasti (da ne bi vse razposajene kam zbezljale 🙂 ).

Hvala za obisk in prijazen (ter malce pošastni 🙂 ) pozdrav,

Tina

Uporabljeni izdelki:

(Ne)strašne pošasti Š Pravokotniki s šivi A6

11 odzivov
 1. Bogdana Šorli
  Bogdana Šorli says:

  Joj, kok je fenomenalna. <3 Jaz sem itak zaljubljena v pošasti 🙂 In Boru ravno pripravljam pošastno fajn žur za 1. rojstni dan.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Packe nemarne te pošasti. Da se tako polivajo z barvo :))) Svetovno si to izpeljala in maskiranje me vedno znova navduši s svojimi učinki.

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Pošastno zabavna voščilnica, ponovno ena sama razposajenost☺ in v”maski” je bilo kar veliko dela. Madonca vidim,dajih bo potrebno kupit,saj nam ponujaš same super pogruntavščine☺. Pozdravček tebi in vseeem pošastkam?

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Pošastno zapackane pošasti. 🙂 Super všeč mi je tvoje maskiranje in krasno sestavljena voščilnica z “neskončnim” voščilom. 😀

 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako si pa tole spretno zastavila. Razgibana oblika tako super paše k navihanim pošastikam in prav prisrčno si s srčkom in pentljico ozaljšala pošastno izbranko. 😉 Okvir iz neskončnih napisov mi je pa blazno všeč in si ga bom gotovo izposodila … Saj smem, kajne? 😉

Komentiranje ni omogočeno.