Praznično zelenje in nagrajenke

Drage punce,

pa sem ponovno med vami…tudi z imeni srečnih izžrebank bonbončka 🙂 ! Najlepša hvala prav vsem za komentarje, čestitke pa:

Tanji Pešak (16.10.) in Vidi (19. 10.)

Z vami delim še preprosto voščilnico, kjer sem si dala duška s štempljanjem vej v nenaravnih barvah (no bele veje, bi še nekako šle 😉 ) in embosiranjem.

Rdeče veje so odtisnjene z Distress blazinico, bele pa embosirane. Prav tako sem embosirala napis in pa robove – te sem samo narahlo podrgnila z prozorno blazinico in nato čez posula zlati prah in zapekla.

Bele bunkice pa so kar iz mos gume…mos gumi se za izreze običajno izogibam (ker deluje nekam plastično), a pri drobnih motivih to ni tako problematično in izpade prav zanimivo.

Hvala za današnji obisk in se vidimo kmalu 🙂

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

10 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Čestitke nagrajenkama! Voščilnica je zanimiva tkao po teksturi kot tudi po izgledu. Saj ni treba da je vse v okvirih tradicionalnega – pri tebi smo že vajene da pozitivno prekašaš vse okvire in meje znanega :).

 2. Maja Zupančič Pintarič
  Maja Zupančič Pintarič says:

  Čestitke nagrajenkama, vse čestitke tudi za voščilnico, zanimiva, domiselna, super izgleda. Super. Lp. Maja (resa pa teloh in afna in gmail) ??

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Oh, kaksne barve! Totalno dobra kombinacija in vse tako lepo “ujeto” v zlat okvir. Danes me nekaj zebe in pogled na tako praznicno voscilnico prav pase. 🙂

Komentiranje ni omogočeno.