Retro božič

Lep ponedeljkov pozdrav,

še vedno v pričakovanju pošiljk (no, nekaj je vendarle že pri meni na toplem 🙂 ), vam danes predstavljam plastično šablono Retro božič.

retro-božič

Tole pa je prva voščilnica, ki sem jo naredila z njo 🙂 …  Dodala nisem prav nič drugega, morda bom odtisnila ali nalepila voščilo, preden gre na pot…

retro-božič-2

Šablona je `dvofazna`- sploh okrogli okrasek, a tudi veje se splača narediti večbarvno. Jaz sem za eno plast nanesla tudi lepilo in nato čez posula prozorne bleščice, da sem dobila `pomrznjeni` efekt 🙂 .

retro-božič-3

Kaj točno pa sem si zamislila pod to `dvofaznost` in kako deluje, pa sem prikazala v videu:

Hvala za obisk in vsekakor sporočim, kako potekajo `zadeve` 🙂

Lep začetek tedna vsem,

Tina

13 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Ma ko gledam tebe to izpade “simpl ku pasul” in da voščilnici poseben pečat :). V glavnem super ideja za hitro verzijo novolentih voščilnic – prav všečkam :)!

 2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Le zakaj je vse “tako enostavno” ko gledamo tvoje video vodiče? Spet ena “hudo uporabna” šablona in zelo lep končni izdelek. Lep pozdrav, Andreja V.

 3. MOJCA
  MOJCA says:

  Ojej, kaj je pa ta dobra. Samo to ti povem…jutri smo 15. ……jutri imam plačo!!!!! Je potrebno še kaj dodati……HOČEM NOVE ŠABLONEEEEEE!!!! ČIMPREJ. čao

 4. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako lepa voščilnica, Tina! In vodič res vse tako nazorno in jasno prikaže. Super ideja z lepilom in bleščicami! Moram nujno sprobati 😉

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Meni se že tako “cedijo sline” po tvojih novih izdelkih, da sploh nimam pojma, kako bom zdržala še teh par dni. 😀 Ko ti gledam pod prste, vse zgleda tako preprosto, končni izdelek pa je prekrasen, Posebno tiste tri zelene kroglice. Sanjsko lepo.:-)

 6. Helena
  Helena says:

  Tina, bunkica zgleda kot prava. Fantastična šablona in izdelki izpod tvojih rok prav tako.
  Komaj čakam, da se poličke napolnijo s tvojimi šablonami …

Komentiranje ni omogočeno.