Police so polne novosti :-)

Drage punce,

sporočam vam, da so prispele še zadnje pošiljke in so sedaj v spletni trgovini dodani vsi novi izdelki 🙂 .

Danes tako ne bom prav veliko govoričila, ker se vam želim le iz srca zahvaliti za vse…prijazne komentarje, spodbude, navdušenje,… in seveda za nakupe.

Naj mi ta nasmejana žverca pomaga prenesti zahvalo prav k vsem vam. V bistvu že ima čisto svoj dom, a upam, da mi jo B `posodi` za danes 🙂 .

pošastka3

Prisrčen pozdrav,

Tina

17 odzivov
 1. Andreja L.
  Andreja L. says:

  joj joj joj Tina, koliko lepih stvari si spet dodala v trgovinico. Moj poklon, saj si nas ustvarjalke res čisto zasvojila z njimi! Še na mnogo novih in dobrih idej!
  Tudi današnja voščilnica je nekaj posebnega :-))

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Ijoj, kako lušna je tale mala pošast! 🙂 In kmalu bo tudi pri meni. Hvala za vse čudovite novosti. “Jagodni izbor” je že v moji košarici. 😀

 3. helena
  helena says:

  Ja, Tina in kako naj moj tošl vse to prenese. Imela bi kar vse, ampak lej ga vraga, hočeš nočeš bo treba narediti selekcijo. Joooooj, ko je pa tako težko…..

 4. Petra
  Petra says:

  juhuhuhuhu….seže veselim novosti… mislim, da bom imela praznične voščilnice narejene že v oktobru. 😛 ps. ko se ti malo umiri, pa kavica, a ne 🙂

 5. Irena
  Irena says:

  Moja najljubša ustvarjalna trgovina: Najlepši par 🙂
  so prijazni, hitri, imajo krasne in kvalitetne izdelke, …

  Uf, v košarici je bilo (skoraj) vse … dobro, da je tudi opcija odstrani iz košarice …
  Saj vem, da bom kmalu nujno rabila še nekaj štampiljk, plastičnih, pa kovinskih šablon ….(šment, moj karakter bo najbrž zdržal te pritiske le do naslednjih prihodkov 😉 )

 6. Aleksandreta
  Aleksandreta says:

  Najprej hvala za priloženo darilce. Drugače pa se pridružim Heleninem mnenju! Težko bo dati prednost kateri noviteti. Vse novitete so zelo uporabne na več načinov in vse čestitke za izvirnost draga Tina!!

 7. andreja.verovsek@gmail.com
  andreja.verovsek@gmail.com says:

  Ta žvirca bo tudi enkrat moja, upam, da punce ne bodo vsega “pograbile” v prvem trenutku. Močno upam, da so tvoje zaloge konkretne.) En žvircasti pozdrav:) Andreja V.

 8. Alenka
  Alenka says:

  Vau, ta šablonca je svetska.Tina, žgećkljive šablonce so v trgovi.Se moram kar premagovati, da vsega poštar ne prinese domov:).Pošast pa čaka na zeleno luč v našem proračunu. Ja pač vsega ne morem takoj imeti, ko nas požgečkaš z novostmi. Uživaj in lep ustvarjalni dan.

 9. Helena
  Helena says:

  Vsem onim zgoraj se pridružujem – tako glede občudovanja novitet kot tudi vzdihovanja, ker je potrebna selekcija 🙂 Preveč je!!! 🙂 Sem kot majhen otrok, ki bi vse imel …
  Pošastek je skrajno simpatičen!

 10. Martina
  Martina says:

  Ja, ja, kar težko je izbrati samo nekaj, da se denarnica čisto ne izsuši (jest je tudi treba 😉
  Krasne izdelke si nam spet pripravila, všeč mi je, ker so kompatibilni med sabo.
  Tina, HVALA tebi za vse.

 11. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  CART, CART in še 1x pošastno CART :)! Res so svetovne te tvoje pošastke in vse novitete na sploh :). Sedaj treba samo še na lotu zadeti, da bo denarnica to prenesla :P.

 12. tina z.
  tina z. says:

  pri takih cart in krasnih stvareh za dol past si pa na momente kar zaželim, da bi imela neomejeno denarja – ne vem zakaj se mi te misli vedno le pri ustvarjalnih pripomočkih po glavi podijo …

 13. Natali
  Natali says:

  Tina, milijon krat hvala za ves tvoj trud za nas. Med drugim z zelo ažurnim dostavljanjem naročenega materiala, ki ga vedno pospremi majhna simpatična češnjica. Jaz se že veselo igračkam z novimi pripomočki 🙂

Komentiranje ni omogočeno.