Roza tulipani na modri podlagi…

…oz. recimo temu ‘poletna izvedba za tulipane’ 🙂 …zakaj bi se namreč omejevali z uporabo določenih motivov le ob predvidljivem letnem času 😉 ? Jaz sem voščilnici prilepila nalepko ‘poletno’ zaradi modrega ozadja, ki me spominja na morje.

Izdelava bi bila lahko tudi silno preprosta, zato tu sledi še eno retorično vprašanje…Le zakaj bi živeli preprosto, če obstaja najmanjša možnost kompliciranja 😉 ?

Tulipane lahko izrežemo iz belega papirja, jih pobarvamo in preprosto nalepimo na modro osnovo. Jaz pa sem jih izrezala iz modrega papirja, jih pobarvala z akrilnimi barvami (za barvanje temne podlage namreč potrebujemo zelo prekrivno barvo), nato pa jih ponovno vstavila na pripadajoče mesto.

Na hrbtni strani sem jih zalepila z lepilnim trakom in nato s pomočjo največje šablone Parvokotniki A6 izrezala pravokotnik in ga zalepila na osnovo.

Dodala sem še izreze iz pavs papirja in pa ‘tablico’ z voščilom.

Kot sem že omenila…če želite poskusiti, lahko uberete veliko krajšo pot. Bele izreze tulipanov preprosto pobarvajte z barvo po želji in jih nato nalepite na osnovo (ni jih potrebno vstavljati v negativ 😉 ).

Hvala za obisk in imejte lep poletni dan,

Tina
Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

Predhodna objava

Voščilnica z dvojnim odpiranjem

Naslednja objava

Galerija meseca avgusta

6 thoughts on “Roza tulipani na modri podlagi…

 1. Tina, ko sem si stvar pogledala na hitro na Inst. in FB nisem vedela, da so tulipani izrezani iz modrega papirja:), jim pa prav ta tvoja verzija da posebno barvo, saj se tako lepo iz roza barve sramežljivo kaže tudi modrina, ki jim da poseben čar. Potem pa pronicanje barve skozi pavs ustvari nežnost in rahlost tega čudovitega cveta. Strjeno z eno besedo: čudovita poletna voščilnica, ker je še napis pravi:) – samo še hvala<3. Lep poletni pozdrav, Andreja

 2. Res lepo izpade in sama ideja se mi zdi enkratna. Intenzivna modra, romantična roza, nežnost in krhkost pausa – zanimiva kombinacija. Pa še tag, na katerem je beseda, si na osnovo “pripela” na poseben način. Vrhunsko.

 3. Po mojem je ravno zaradi vstavljenih izrezov voščilnica čisto posebna. ???? Navdušena sem nad uporabo enakih motivov skozi vse leto.❤️

 4. O, poznam tako “kompliciranje”, je pa potem fino, ko ti tako lepo uspe.
  In tulipani so si zaželeli morja in so ga dobili.
  Lep dopust.

 5. Vedno znova ti uspe. V bistvu tako preprosto, a vedno navdihujoče in navdušujoče. Zelo lepa in trip s tulipani mi je všeč.

Komentarji so onemogočeni.

USTVARJANJE V ŽIVO

Enkrat tedensko na FB strani Najlepši par ustvarjamo v živo.

VIDEO NASVETI

Na naši YouTube strani te čakajo videi s predstavitvami izdelkov in ustvarjalnimi nasveti.

SODELUJ!

Pokaži, kako uporabljaš izdelke Najlepši par in sodeluj v mesečnem žrebanju.
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve