Še vedno zima

Čeprav sem z veseljem pograbila pomladne barve za izdelavo voščilnice za izziv, se me malce še vedno držijo zimske barve 🙂 .

Pogumno sem se lotila izdelavo `slike` za našo jedilnico… pogumno zato, ker me veliki formati vedno malo plašijo (poglejte kako mala je hišica!!!). Ampak, ko sem enkrat padla v  izdelavo, je bilo pa prav terapevtsko!…packanje brez zavor…adijo moja nevrotična perfekcija! Celo to, da sem obupno poštukala koščke vzorčnega papirja, me ne moti :-))))!

topel-dom

Začela sem s kosom kartona, na katerega sem zalepila vzorčni papir, potem pa sem si dala duška s strukturnimi pastami, lepilom, bleščicami, šablonami, štampiljkami… Hišico pa sem izdelala na podlagi krasne Vladkine ideje.

Vendarle v pričakovanju pomladi…, vam pošiljam tople pozdrave!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Topel dom Ozadja zanjo stencil Sneg!

11 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Krasna zimska idila.
  Prav lepo jo je pogledati in v notranjosti hiške je tako toplo, ko se tako veselo kadi iz dimnika 😉

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Me veseli, da še kdo razmišlja o pomladi že na začetku zime in da ne bom tako osamljen primer. Krasno, da si se lotila še kakšnega projekta razen voščilnic. Motiv na sliki je čudovit, še bolj pa končni izdelek. In še nekaj…KONČNO naši Tini “dol visi”, ali je papirček zlepljen točno na nuli, ali pa malenkost v minus, in da to sploh ni tako grozno ampak celo terapevtsko učinkuje blagodejno:))
  Naj se ti celo leto tako lepo kadi iz tvoje hiše. čao

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Tina, kar dobro terapijo si si provoščila, bravo:), bila je uspešna. Saj veš kako pravijo, majhne stvari so tiste, ki so luštne in cort in taka je tvoja hišica. Izžareva toplino, jaz pa si, kljub temu, da se je zima šele dobro začela, želim toplote in pomladi in rožic….:)) Lep pozdrav, Andreja V.

 4. Vilinke
  Vilinke says:

  Kako lepo si se poigralam z vsemi tehnikami in ustvarila tako lepo slikico 😉 kaj se mene tiče je lahko še malo zima saj moja mala neznansko uživa na snegu 😉

 5. Vladka
  Vladka says:

  To je to, to je tisti pravi uzitek, ki mora na zacetku vsebovati malo strahu, ampak se le-ta potem prelevi v cisti ustvarjalni uzitek. Super je,

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Ko sem zagledala malo sličico, sem pomislila, da si izdala novo serijo štampiljk. 😀 Vse pohvale tvojemu velikemu projektu. Slika je čudovita. Poznam terapevtski učinek leplenja in barvanja, zato tvoje navdušenje popolnoma razumem. 😀

 7. Mateja
  Mateja says:

  A ni super, da je ena stvar, ki iz nas izvabi tisti otroški užitek ob packanju, barvanju, štempljanju, risanju..Na tej tvoji topli sliki se veselje prav čuti :))

Komentiranje ni omogočeno.