Galerija meseca januarja

(Končno 🙂 ) je prišel  čas za prvo mesečno galerijo v letu 2015! Tudi letos z veseljem pričakujem vse vaše izdelke, na katerih uporabljate Najlepši par. V decembru ste jih z vsemi nami v galeriji delile 105!  …in ker je januar tudi čas za inventuro, sem seštela vse vaše prispevke v letu 2014…bilo jih je 829 🙂 🙂 🙂 !!! Joj, veste kakšen čudovit kup bi to bil, če bi jih lahko zbrale skupaj. 829!!! Prav iz (dna) srca hvala za vaše zaupanje v Najlepši par…tole mi bo res vesela popotnica za vse izzive novega leta.

Sedaj pa še zelo prijetna naloga…razglasitev izžrebank meseca decembra 🙂 . To sta Andreja in Sara! Čestitke punci, prosim javita se mi, da vama `izročim` bon 🙂 .

NP-12a NP-12b

 

galerija

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem.

1. februarja pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €.

Želim vam super lep in ustvarjalen januar in pa še enkrat…. prisrčna hvala, ker ustvarjate z Najlepšim parom!

Tina

 Loading InLinkz ...

8 odzivov
 1. *Keti*
  *Keti* says:

  Hvala Tina tebi, da nas razveseljuješ s svojimi čudovitimi pripomočki in izdelki. In hvala za možnost pokazati svoje izdelke in poleg tega sodelovati še za super nagrade. Pa čestitke nagrajenkama. Pozdravček, Keti

 2. Andreja
  Andreja says:

  Tina HVALA! Tvoje šablone in štampiljke so tako vsestranske, da se vsaj en izrez ali odtis najde na vsakem mojem izdelku. Včasih krasijo prvo stran voščilnice, drugič notranjost, nemalokrat pa tudi ovojnico. Hvala tudi za nagrado. Vsem pa v novem letu želim veliko časa za ustvarjanje!

 3. SaraS
  SaraS says:

  Sara? Sara! Uau… vesela k radio! Tina, iskrena hvala. 😀
  Me pa številka vseh prispevkov prav nič ne preseneča. Tvoje šablone in štampiljke so tako prikupne in uporabne, da jih preprosto moraš uporabiti. In… resnično sem vesela nagrad(ic)e.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] tagcih boste opazile tudi Tinine štampiljke in šablonice, zato jih linkam v Galerijo meseca januarja pri Najlepšem […]

 2. […] Uporabila sem Tinino šablonico za napis “čestitke” in rdeč srček, zato objavo linkam v Galerijo meseca januarja. […]

 3. […] seveda prepoznate – Najlepši par, kakopak 😉 zato povezavo linkam v Januarsko galerijo Najlepšega […]

Komentiranje ni omogočeno.