Sladko sadno ozadje

Hojla, drage ustvarjalke in ustvarjalci!

Današnja voščilnica je nastala že lani za predstavitvene delavnice v Rayherju…kot nasvet, kako lahko jesensko sadje uporabljamo celo leto 😉 .

Pa sem posnela tudi kratek video, da lahko idejo delim z vsemi vami…hruške so odtisnjene z zamikanjem, v ‘ne njihovi’ barvi za simpatično sladko ozadje. Nato sem z enako blazinico še rahlo pobarvala ozadje – namesto klasičnega senčenja, sem barvo ‘zajela’z vlažnim robčkom in nekajkrat prevlekla čez papir. Rezultat ni tako enakomeren kot pri senčenju, a se lepo dopolnjuje z ‘norimi’ hruškami 😉 .

Prav res velja poskusiti…takšno odtiskovanje je prav sproščujoče in zabavno.

Prisrčni hvala za obisk, imejte lep petek in vikend po vaših željah.

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

8 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Prav zanimivo ozadje. Za rojstni dan so dovoljene tudi roza hruške 🙂 Všeč mi je, da si vse skupaj povezala s tanko dvobarvno vrvico.

 2. Danica
  Danica says:

  Tole je treba preizkusiti. Všeč mi je potiskano ozadje…vse premalo se poslužujem štampiljk za ta namen.
  Prav luštna voščilnica.

 3. Marija
  Marija says:

  Zelo lepo, sladko ozadje. In zelo zanimiva, luštna voščilnica za praznovanje. Idejo za izdelavo ozadja pa bo vsekakor potrebno preizkusiti.

 4. Sapfina
  Sapfina says:

  Ob tako zgovornem ozadju potem res ni potrebno vec kaj dosti dodajati. Sem imela cast videti, kako ti to scaras v zivo. Ideja shranjena za nekoc 😉 <3

 5. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Eko roza je vedno TOP kombinacija. Prav zanimivo izpadejo tele tvoje hruškice in ko takole pogledaš voščinico ni prav nič netipičnega na njej :). Všečkam!

Komentiranje ni omogočeno.