Slonje voščilo za rojstni dan

Današnja ‘slonja’ objava je dolga, ker sem imela veliko veselja s fotografiranjem postopka 🙂 ..morda pa komu prav pride 😉 . Voščilnica se odpira dvojno, v sredini pa je ujeto izrezano srce.

 1. Začnemo z osnovo, ki jo prepognemo tako, da se stranici srečata na sredini

2. Voščilnico zapremo in na sredino položimo rezalno šablono, ki jo na eni strani začasno pritrdimo s Post-it lističem

3. Nato voščilnico odpremo in spustimo skozi Sizzix-a, da dobimo prvo polovico srčnega izreza. Nato voščilnico ponovno zapremo, šablono pritrdimo na drugi strani, odpremo in ponovno izrežemo…in že imamo izrezano celo srce!

4. Da je srce bolj opazno, lahko v notranjost zalepimo papir v drugačni barvi – jaz sem izbrala belo.

5. …zdaj pa je čas za glavne motive. Jaz sem dodala slona, ki prinaša čestitke in vse skupaj začinila z drobnimi zvezdami.

Ker takšne voščilnice nič kaj rade ne ostajajo zaprte, sem jo objela z rdečim trakom, ki sem ga na hrbtni strani zalepila skupaj. Nato pa sem ta ‘zapiralni’ trak izkoristila še za voščilo 😉 .

Odprta voščilnica izgleda takole, saj sem, za večjo čvrstost, na hrbtno stran oblačka in slona zalepila še en izrez v barvi osnove.

Hvala za obisk in prav prisrčen pozdrav do naslednje objave,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

 

16 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Meni je všeč ta “korak za korakom” slonja voščilnica.
  Prav fajn si uporabila trakec, ki drži skupaj, za odtis voščila.
  Slonček pa je tako ali tako nadvse prikupen.

  Odgovori
 2. ANDREJA VEROVŠEK
  ANDREJA VEROVŠEK says:

  Vidim, da bo ta tvoja nova kolekcija ponovno bum in bo nudila neomejene možnosti ustvarjanja. Voščilnica je sila simatična in “srčni slon” s svojim voščilom bo absolutno ena od idej, ki jih bomo pograbile z veliko žlico:))). Hvala ti za tvoj nazoren prikaz in lep pozdrav, Andreja

  Odgovori
 3. Marija Habjan
  Marija Habjan says:

  Tina, ponovno ena noro dobra ideja. Hvala tudi za natančen in zelo nazoren potek izdelave. Tako se bom lahko enostavno lotila in preizkusila v izdelavi tudi sama. Voščilnica pa je v celoti, krasna in prikupno slončkasta.

  Odgovori
 4. Valentina B
  Valentina B says:

  Navdihuješ in navdušuješ! Vsakič znova sem čisto prevzameš s svojimi noro všečnimi idejami, baltazarskimi postopki in res prisrčnimi voščilnicami. Tale slonček je neverjetno ljubek. Srček in zvezdice pa vse naredijo le še bolj čudovito.

  Odgovori
 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Takele nazorne objave so vec kot dobrodosle in v veliko pomoc. Aha, se ena, ki ji gre na srcke :)) 😉 Takega prikupnega sloncka bi se pa res vsak razveselil!

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja