Šopek orhidej

Orhideje so sicer nežne rožice, a jaz sem jih pri tej voščilnici uporabila na bolj packasti način 🙂 .

orhideje8

Osnovo sem najprej ob robovih okrasila z rjavimi pikami, nato pa sem se lotila srednjega dela. Vzela sem kos kartonaste škatle, ga zrezala na pravo velikost in delno olupila zgornjo plast, da so se nekje pokazala `rebra`. Potem sem ga premazala z Gessom in pustila, da se posuši. Medtem sem sestavila orhideje in jih prav tako premazala z Gessom. Zalepila sem jih na karton in čez špricnila oranžno barvo – potem pa sem seveda morala cvetove še malo `urediti` s čopičem 🙂 .

orhideje-7

Dodala sem še voščilo, zeleni listi pa so v bistvu kar spodnji del cveta.

Najlepša hvala za obisk, jutri pa vas vabim, da `skočite` kaj do Craftalnice 🙂 .

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Iskrene-cestitke

Orhideje---R

razmetane-pike

 

12 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Ja kaj si pa danes naredila tem ubogim žvaucam???? To je pa res grozljivo izživljanje nad tako nežnimi stvarmi,… to si lahko privošči samo lastnica teh čudovitih orhidej:)) :)) Čeprav zmaltretirane so dobro prestale preizkus trpinčenja in izpadle kot krasen izdelek. Ne dajo se….to je trpežnost :)). Zdaj pa resno, dost zafrkancije. Tebi rata še napackana voščilnica kot krasen izdelek. Lepo bodi. čao

 2. Andreja
  Andreja says:

  Saj ni res! Tudi navaden karton se pod tvojimi prsti spremeni v umetnino! Krasno ti je uspelo tole sproščeno packanje.

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Jaz bi tudi znala tako… Če je packarija pri meni tudi ostane packarija, ma tebi je pa uspel WAW projekt. Kar ne verjamem, da si “samo” raztrgala karton :).

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Spet samo gledam in se čudim tej tvoji krasni packariji. 😀 Orhideje so v moji barvi, kar pomeni, da so čudovite. Všeč mi je, kako lepo si zataknila napis. Karton sem pa pred časom vrtela v rokah in nisem imela pojma, kako ga uporabiti. Sedaj vem! 😀

 5. Vladka
  Vladka says:

  Tole je že prav umetniška zadeva s pridihom abstraktnosti. Full mi je všeč kako izpadejo te orhideje in napis tako fajn paše zraven in to grobo ozadje je samo še pika na i. Svetovna.

 6. tina z.
  tina z. says:

  vsakič znova vidim, da packanje tule dobiva en nov pomen, bo treba dopolniti sskj :))). čudovita grobo-elegantna, takšne so mi všeč.

 7. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Sem premišljevala, kaj bi ratalo pri meni ob takem maltretiranju materiala:)), sigurno bi končni izdelek končal v košu. Ti pa si ustvarila zanimivo voščilnico, res nekaj posebnega. Resnično si moraš upati in seveda tudi vedeti, kaj hočeš. Ampak Baltazar vedno obvlada situacijo:)) in tako je bilo tudi tokrat. LP Andreja V.

Komentiranje ni omogočeno.